""
""

Američki mediji tvrde: San Antonio ne računa na Dešona Tomasa!

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.10.15. | 10:16

Sledeća stanica - Crvena zvezda?

Dešon Tomas je završio svoje u San Antonio Sparsima! Tako bar tvrde američki mediji bliski klubu iz Teksasa, koji ističu da se doskorašnji igrač Barselone nalazi na listi igrača koji neće izboriti mesto u prvom timu i uskoro će postati slobodni igrači. Verovatno prvi pik Crvene zvezde i možda najveća želja uprave šampiona Jadranske lige i Srbije tako bi imala otvoren put ka dolasku u Beograd, o čemu ste već imali prilike da čitate na stranicama portala MOZZART Sport.

Tomas je samo jedan od mnogih igrača koji su se letos našli na listi želja crveno-belih, ali prema saznanjima do kojih je MOZZART Sport nedavno došao - pregovori između levorukog šutera i kluba tekli su u dobrom smeru. A informacija koju je novinar San Antonio ekspres njuza Den Mekarni podelio mogla bi da ubrza Tomasov povratak u Evropu. 
"Ovo je lista za kraj: Dešon Tomas, Redži Vilijas, Redži Mekalum, Džaton Simons i Jusu Ndoje. Rezerve u drugom planu, slobodni agenti koji neće izboriti svoje mesto u timu. Trener Greg Popovič ih je sklonio nakon što je dobro preznojio najbolje igrače", otkrio je Mekarni

Izabrane vesti

Mladi krilni košarkaš je imao svoju rolu u meču koji je San Antonio izgubio od Majamija prethodne noći - deset minuta na parketu, jedan poen (0/3 iz igre), jedan skok. 

Podsetimo, u noći između ponedeljka i utorka briljirao je srpski reprezentativac Nemanja Bjelica, dok je Boban Marjanović još jednom pokazao da će mu biti potrebno vremena da se navikne na NBA uslove.

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

SrbijaNBA ligaJadranska ligaEvroligaDešon TomasFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara