""
""

Amerika opet bruji: Golden Stejt dovodi i najboljeg trojkaša u istoriji NBA lige?!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.07.16. | 10:49

Voriorsi hoće da vrate legendu iz penzije

Golden Stejt Voriorsi ne prestaju da podižu veliku prašinu preko Atlantika! I danas su u centru pažnje kada je u pitanju NBA pijaca, jer poslednje informacije iz Ouklenda kažu da aktuelni vicešampion pregovara s veteranom Rejom Alenom?!

Legendarni šuter, najbolji trojkaš u istoriji najjače lige na svetu za dve nedelje napuniće 41 godinu, ali to Ratnicima ne predstavlja problem. Prema nekim izveštajima Alen održava formu i u penziji. Iako je pre dve godine poslednji put zaigrao u dresu Majamija čuveni veteran raspoložen je da se vrati na parket.

Izabrane vesti

Strelac 2.973 trojke (iza njega ostali su Redži Miler i Džejson Teri) zaradiće nešto preko 1.500.000 dolara za jednu sezonu, ukoliko odluči da prihvati ponudu Voriorsa. Kao njegove alternative pominju se Mario Čalmers i Kendrik Perkins

Rej Alen je dva puta osvajao šampionski prsten. Sa Bostonom 2008. i sa Majamijem 2013. Deset puta u karijeri igrao na Ol-staru, a ima i zlatnu olimpijsku medalju iz Sidneja 2000. Pored pomenutih timova igrao je još za Milvoki Bakse i Sijetl Supersonikse.   

Da podsetimo, Golden Stejt je do sada angažovao Zazu Pačuliju, Dejvida Vesta i naravno Kevina Duranta

(foto: Action Images)


tagovi

Rej AlenNBA ligaGolden Stejt Voriors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara