"Anderson"
"Anderson"

Anderson priznao da se nalazio u agoniji: Mislio sam da umirem! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.02.15. | 17:22

"Užas. Čini se da trčiš i trčiš, a zapravo stojiš u mestu”, priseća se Brazilac

AndersonSlika kako Anderson drži masku od boce sa kiseonikom obišla je svet i to su mnogi ispratili sa podsmehom. Istina je, ipak, malo drugačija. U La Pazu, koji se nalazi na 3.200 metara nadmorske visine, nikome nije lako što pokazuje i činjenica da je priličan broj igrača na tom stadionu osećao mučninu, nesvesticu i tražio lekarsku pomoć.

Vezista Internasionala kaže da se od samog dolaska u ovaj bolivijski grad na meču sa Strongestom u Kupu Libertadores borio za vazduh.
“Mislio sam da umirem”, priznao je bivši fudbaler Mančester junajteda da se nalazio u agoniji zbog čega je zamenjen u 36. minutu: ”Sve je počelo čim smo sleteli u Boliviju. Nikada nisam igrao na tako velikim visinama. Bio sam jednom sa timom u Ekvadoru, ali ne tako visoko. Osim toga tada sam bio rezerva. Užas. Čini se da trčiš i trčiš, a zapravo stojiš u mestu”.

Izabrane vesti

Umesto njega na teren je izašao Vitinjo, međutim, on nije osećao slične tegobe. Andersonu je to bila tek treća utakmica od kako se iz Junajteda preselio u Internasional.

(FOTO: Screenshot/Youtube)


tagovi

međunarodni fudbalKopa LibertadoresJužna AmerikaInternasionalBrazilAnderson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara