""
""

Atletiko igra kao lud i za Primeru je Robin Hud

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.03.14. | 13:37

''Borimo se protiv dva moćna tima, narod je to prepoznao, pa nam prilazi na ulici“'', kaže Portugalac Tijago

Atletiko je sam na vrhu! Posle nekoliko kola u kojima su lidersku poziciju delili sa gradskim rivalom Realom, Madriđani su dočekali da se osam rudni pre kraja osame na čelu Primere i uovom trenutku imaju najveće izglede da prekinu surovu decenijsku dominaciju Barselone i kraljevskog kluba.

Možda Jorgandžije ne igraju lepršavo kao dva pomenuta velikana, ali zato – pobeđuju. Na mišiće izvojevan trijumf protiv Grande (1:0) obradovao je sve na stadionu Visente Kalderon, pa među crveno-belima vlada euforija.
„Ljudi nam prilaze na ulicama i u nama vide Robina Huda“, slikovito je objasnio Portugalac Tijago. „Mi smo sastav koji se bori protiv dva moćna tima i narod je to prepoznao“.

Izabrane vesti

Četa Dijega Simeonea vezala je pet poebda u svim takmičenjima i taj niz želi da produži u subotu na San Mamesu. Biće to ogroman izazov za goste, jer su se na istom terenu kao bosi po trnju proveli i Barselona (1:0) i Real (1:1).
Svaka utakmica do kraja biće teška, ali naš cilj ostaje isti – pobeda. Sad je najvažniji Atletik Bilbao. I najkomplikovaniji, jer je atmosfera u Baskiji užarena.To što je Real izgubio u Sevilji ne bi trebalo previše da nas zanima. Gledamo samo sebe. Moramo da se ponašamo kao do sada, da ništa ne menjamo i onda će sve biti u redu“, dodao je Tijago.

(FOTO: Action images)


tagovi

TijagoŠpanijaPrimeraEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara