"Tilemans"
"Tilemans"

Atletiko se bacio na posao: Tijago produžio ugovor, uspostavljen kontakt sa belgijskom nadom! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.05.16. | 14:21

Portugalac se obavezao na vernost Jorgandžijama do leta 2017. godine, Juri Tilemans na nišanu

TilemansZvanično - Tijago Mendeš biće fudbaler Atletiko Madrida još godinu dana! Jorgandžije su objavile ovu vest na svom zvaničnom sajtu i najavile da će Portugalac do 30. juna 2017. godine braniti boje Atletika.

Tijago je 2010. godine došao u Atletiko na pozajmicu iz Juventusa, a tu je godinu dana kasnije potpisao ugovor i postao fudbaler Jorgandžija što će ostati i ubuduće.
"Ovo je dobra vest za klub. On nam donosi mnogo i na terenu i van njega, ima mnogo iskustva. Vole ga i saigrači i navijači. On je od vitalnog značaja za ovu grupu igrača", istakao je sportski direktor Hoze Luis Perez Kaminero.

Izabrane vesti

Ali, Atletiko tu ne staje. Kako prenose belgijski mediji, Jorgandžije su bacile oko na Jurija Tilemansa. Anderleht će pustiti ovog momka ukoliko dobije dovoljno veliku ponudu, a Tilemansov menadžer bi trebalo ovih dana da otputuje u Madrid kako bi razgovarao sa predstavnicima finaliste Lige šampiona.

Tilemans koji ima 19 godine je ove sezone na 32 meča dao šest pogodaka.

(FOTO: Action images)


tagovi

TijagoŽupiler Pro ligaPrimerameđunarodni fudballetnji prelazni rok 2016Juri TilemansEvropaBelgijaAtletiko MadridAnderleht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara