Avr u naletu

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.04.19. | 12:51

Domaćin nije poražen na šest prethodnih susreta

"Da je uprava kluba želela plasman u Ligu 1, onda ne bi zimus prodala dvojicu igrača, nego bismo se pojačali. Novac od tih igrača utrošen je za gradnju trening centra, to je potrebnija stvar nego dovođenje zamena. Ponavljam, ko zna koji put, uoči početka sezone cilj je bio da opstanemo i da stvaramo tim koji će u naredne dve godine napadne promociju. U klupskim pravilnicima nisu ni predviđene premije za promociju, već samo za opstanak. Igrači i ja ćemo da uradimo sve kako bismo se dokopali Lige 1, ali naš uprava, evidentno, nije za to."

Strateg Pariza Mehmed Baždarević, nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine, imao je nedavno zanimljivo opažanje vezano za ambicije klupskog rukovodstva uoči poslednjeg meča 32. kola Lige 2, koji je okončan nerešenim rezultatom (2:2). Možda se upravi nije svidelo njegovo izlaganje, ali rezultati idu u prilog Baždareviću. Pariz je na četvrtom mestu sa 54 boda, Troa ima samo bod više, tako da Pariz može i do trećeg mesta.

Izabrane vesti

Klub iz prestonice Francuske odmerava snage sa Avrom u gostima u 33. kolu.

Domaćin je na osmom mestu, trenutno ima 47 bodova i sedam bodova je udaljen od pete pozicije, tako da će teško gore. Ipak, u slučaju da Lorijan kiksne - večeras ukršta koplja ekipom Troe - moglo bi da se zakuva i za peto mesto. Što se tiče današnjeg meča, Avr je šest mečeva bez poraza, Pariz u poslednje vreme igra promenljivo tako da je sve moguće.

FRANCUSKA 2 - 33. KOLO:

Petak

 

NAPOMENAKvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Francuska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara