""
""

Azar od sutra Borusijin, iz Čelsija stiže i štoper!

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.06.15. | 17:15

Menhengladbah hoće mladog Danca na pozajmicu do kraja iduće sezone

Borusija iz Menhengladbaha kompletiraće svoju zadnju liniju dovođenjem mladog defanzivca Čelsija Andreasa Kristensena! Danac kojeg su Plavci doveli još 2012. godine ima samo 19 godina i nije dobio pravu šansu na Stamford Bridžu gde mu je ostalo još godinu dana ugovora.

Borusija ima u planu da preuzme na sebe njegovu platu, a zatim ga na kraju iduće sezone potpiše kao slobodnog igrača. Maks Eberl, sportski direktor Menhengladbaha ne krije svoje namere...
"Želimo Kristensena na pozajmicu u narednih godinu dana. Time bismo zatvorili konstrukciju odbrane".    

Izabrane vesti

Kristensen je u Premijer ligi debitovao u poslednjem meču prošle sezone protiv Sanderlenda, a zabeležio je i nekoliko nastupa u Liga kupu. On bi bio četvrto pojačanje Borusije ovog leta, nakon što su u klub došli Niko Elvedi, štoper iz Ciriha, Lars Štindl kao slobodan agent iz Hanovera i Josip Drmić iz Leverkuzena za 10.000.000 evra.

Da podsetimo, ukoliko dođe do transfera mladog Kristensena, biće to drugi pojačanje nemačkog kluba iz Čelsija ove sezone, pošto je još ranije dogovorena dolazak Torgana Azara za 8.000.000 evra. Belgijanac je takođe bio na pozajmici na Borusija parku, posle čega su Koltovi odlučili da ga otkupe. On će zvanično postati novi igrač Menhengladbaha sutra. 

Menš je protekle sezone obezbedio prvo, istorijsko učešće u Ligi šampiona.

(foto: Action Images)


tagovi

prelazni rok 2015NemackaEvropaBorusija MenhengladbahAndreas Kristensen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara