"SANTA KRUZ"
"SANTA KRUZ"

Bajernov dragulj „dogurao” do Meksika – Kruz Azul potpisao Santa Kruza (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.12.14. | 18:25

Uskoro bivši napadač Malage, napušta Evropu posle 15 godina...

SANTA KRUZRoke Santa Kruz je u ranim jutarnjim časovima sleteo u Meksiko Siti, gde je na završnim pregovorima sa predstavnicima Kruz Azula. Bivši napadač Bajerna, Blekburna, Mančester Sitija, Betisa i Malage, dogovorio se sa meksičkom ekipom, sa kojom je potpisao dvogodišnju saradnju.

Srećan sam što se pregovori odvijaju baš kako treba, jedva čekam da zaigram u meksičkoj ligi”, rekao je Santa Kruz, „Iako postoje ljudi koji osuđuju moju odluku da u možda i najboljem periodu karijere odem u Meksiko, jedino je bitno kako se ja osećam povodom čitave situacije.”

Izabrane vesti

U Bajern je stigao 1999. godine kao veliki talenat, jedan od najperspektivnijih južnoameričkih napadača, a za celih osam sezona u Bajernu, postigao je tek 54 gola. Nikada u potpunosti nije opravdao epitet vunderkida, pa i Malagu napušta sa krajnje osrednjim uspomenama. Za Malagu je na 70 utakmica postigao tek 17 golova. Jedino kada je u karijeri izgledao motivisan i željan igre, jeste u dresu Paragvaja, za koji je na 104 utakmice postigao 30 golova.

Transfer će Meksikance koštati trivijalnih 500.000 evra.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Kruz AzulMalagaMeksikoPrimeraRoke Santa KruzŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara