Bakljada Delija: Miloje, hvala ti za poklon, svi zvezdaši duguju ti naklon

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.03.19. | 20:18

„Hvala“, uzvratio trener Crvene zvezde i zamerio igračima na sebičnosti protiv Radnika

Bakljada na severu Marakane. Plus ovacije treneru Crvene zvezde Vladanu Miliojeviću. U 52. minutu četvrtfinalnog okršaja Kupa Srbije  protiv Radnika iz Surdulice Delije su s namerom, baš u pomenutom trenutku odale počast glavnokomandujućem u timu crveno-belih, pošto baš toliko, 52 utakmice, traje njegova serija bez poraza kad je reč o prvenstvenim mečevima.

Rekord je dostignut minulog vikenda protiv Zemuna (4:0), a današnji meč prika da navijači čestitaju treneru.
„Miloje, hvala ti za poklon, svi zvezdaši duguju ti naklon“.

Izabrane vesti

Razumljivo, emocije su proradile.
„Zasluženo idemo dalje. Posebno bih hteo da se zahvalim vernim Delijama i svim zvezdašima na onakvom skandiranju. Veliko hvala“, kazao je Milojević posle meča u kome  nje njegov tim slavio 2:1.

Fešta je bila na tribinama, a na terenu rutinsko slavlje favorita.
Imali smo više prilika da rešimo meč na vreme i postignemo treći gol. Bili smo u nekim situacijama sebični u kazneniom prostoru, što nije dobro. Razgovaraćemo“, dodao je Milojević.

Njegov kolega na klupi Radnika, Milan Milanović mirno je prihvatio poraz.
Zaslužena pobeda Zvezde. U prvom delu smo bili, najblaže rečeno, mlaki u sredin, da bismo ojačali u drugom delu pomeranjem Pavlovića u vezni red. Tad smo počeli da se primičemo golu i na kraju smo ga i dali iz lepog napada. Drago mi je što smo uspeli da predstavimo trojicu, četvoricu igrača koja dosad nisu imala priliku da igraju“, rekao je Milanović.

FOTO: Star sport


tagovi

DelijeVladan MilojevićMilan Milanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara