"Abubakar Oumaru"
"Abubakar Oumaru"

Balša razočaran odlaskom Oumarua: Rekao je da ide kod devojke u Pariz, a završio u Beverenu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.08.13. | 17:31

Prvi čovek Voše rekao je da Kamerunac nije želeo da igra protiv Hibernijansa, Honveda i Burse, ali da ga je Mateja Kežman svaki put nekako ubeđivao da obuče dres i izađe na teren

Abubakar OumaruVoša je ovih dana celoj fudbalskoj javnosti pokazala kako se igra dobar fudbal na evropskoj sceni i time zadala domaći zadatak večitim rivalima iz Beograda, koji i dalje ne mogu da pronađu pravu formu. Dok na terenu Novosađani deluju kao prava porodica, van njega stvari nisu tako lepe kao što se, možda, to mnogima čini.

Osim lepih igara, najviše pažnje ovih dana privukla je sudbina najboljeg strelca, Abubakara Oumarua. Navijači i uprava kluba na sve načine pokušali da zadrže sjajnog Kamerunca, ali kao grom iz vedra neba sve je pogodila vest da je Oumaru potpisao ugovor sa Beverenom.

Izabrane vesti

Predsednik Voše, Balša Butorović bio je jako razočaran načinom na koji se napadač oprostio od kluba. Kamerunac je, prema rečima Butorovića, rekao kako putuje u Pariz kod devojke, a u stvari je otišao u Belgiju, gde je samoinicijativno i bez znanja kluba potpisao ugovor sa Beverenom?!

Takođe, prvi čovek novosadskog kluba rekao je da je Oumaru uporno odbijao da obuče dres Voše na mečevima sa Hibernijansom, Honvedom i Bursom, ali da ga je Mateja Kežman svaki put nekako ubeđivao, bukvalno molio da izađe na teren i igra.
"Abubakar je posle utakmice sa Bursom u Turskoj rekao da više ne želi da igra za Vojvodinu, seo u avion, ali je umesto Francuske otišao u prostorije novog kluba i potpisao ugovor pod istim uslovima koje je imao u Voše", ističe Butorović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Abubakar OumaruBalša ButorovićBeverenSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara