"Kvadrado i Dibala u prvom planu"
"Kvadrado i Dibala u prvom planu"

Barsa batalila Englesku, kreće u lov na zvezdu Juventusa

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.06.17. | 10:55

Vreme je za plan B

Kvadrado i Dibala u prvom planu

Barselona je, čini se, priznala kapitulaciju u trci za angažovanjem Ektora Beljerina. Desni bek Arsenala i reprezentacije Španije ostaje u Londonu i naredne sezone, a ekipa sa Nou Kampa započinje potragu za novim bočnim fudbalerom.

Izabrane vesti

Razlog je jednostavan, Barselona ne želi da strovali na defanzivca 50.000.000 evra koliko Tobdžije traže za svog fudbalera, pa je vreme da novi trener Ernesto Valverde razmotri i druge opcije. Prema navodima iz Španije, Katalonci će sada svu pažnju usmeriti na Kolumbijca Huana Kvadrada (29).

Zvezda Juventusa sigurno bi bila znatno jeftinija opcija od Beljerina, ali i bolja jer je znatno ofanzivniji što odgovara Barsinoj filozofiji. Čini se da Katalonci plaču baš za takvim igračem od odlaska Danija Alvesa i da bi kupovina Kolumbijca bila idealan dodatak prvom timu Barselone.

Jedino, što sam Kvadrado sebe više ne smatra desnim bekom već samo desnim krilom, pa bi možda mogao da pravi problem ukoliko ga Katalonci budu na silu gurali u defanzivu. Podsetimo, Stara dama je u maju otkupila ovog fudbalera od Čelsija za 20.000.000 evra i to posle dvogodišnje pozajmice.

Takođe, Barseloni ne odgovara ni podatak da je Kvadradov menadžer nedavno istakao da je ostanak fudbalera u Torinu prioritet za Kolumbijca ovoga leta, posebno jer ima još nekoliko ponuda, tako da će Barselona morati silno da se potrudi kako bi ga dovela na Nou Kamp.

Za to ima dovoljno vremena, prelazni rok traje do 31. avgusta.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Huan KvadradoJuventusPrimeraŠpanijaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara