"Džoi Barton"
"Džoi Barton"

Barton ponovo napada - Silvu nazvao debelim transseksualcem, ovaj mu nije ostao dužan!

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.04.13. | 19:31

Izgleda da engleski vezista ne zna kada je dosta

Džoi BartonPosle uvreda koje je kontroverzni engleski vezista Džoi Barton uputio na račun kapitena Pari Sen Žermena, Tijaga Silve, Brazilac očigledno nije želeo da ostane dužan. 

Podsetimo, Barton je Silvu nazvao "debelom i precenjenom pi...m", ali, Brazilac je imao šta da kaže na račun fudbalera Marselja.
"U poslednje vreme sam čuo puno komentara na račun reprezentacije Brazila. Tu je i jedan fudbaler Marselja, ne mogu da se setim imena, ali, u pitanju je jedan mali Englez, koji je rekao puno loših stvari za Nejmara, brazilsku reprezentaciju, ali i Bekama i Ibru. S obzirom da niko ne priča o njemu, verovatno na ovaj način želi da stavi ljudima do znanja da postoji", rekao je Silva, a potom dodao:
"Taj Englez verovatno ne može da zaboravi dres Brazila, koji je proizveo više zvezda nego bilo koja zemlja na svetu. Uz to, ima i osvojenih pet Mundijala. To zaslužuje poštovanje svih i svakog. Šta on zna o brazilskom fudbalu? Verovatno ništa, jer ne sećam se da smo igrali jedan protiv drugog u reprezentaciji".

Izabrane vesti

Brzinom svetlosti stigao je novi post Bartona na Tviteru, koji očigledno ne zna kad je dosta. 
"Moram da povučem ono što sam rekao za Silvu, da je precenjen igrač. Bio je dobar protiv Barselone. Ipak, i dalje izgleda kao debela seka persa", napisao je Barton, a zatim dodao:
"Imam dva pitanja za Tijaga Silvu. Prvo, zašto govoriš o meni na konferenciji za štampu pred utakmicu PSŽ - Barselona. Drugo  pitanje: Je l' se to spremaš za operaciju, ili se oporavljaš". 

Ipak, tu nije bio kraj. Barton je na sve ovo dodao i haštagove: "transseksualac" i "tijagovoženskastotelo".

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

Ditmar HamanDžoi BartonEngleskaEvropaFrancuskaLiga 1Liga šampionaNejmarPari Sen ŽermenTijago Silva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara