"Bekenbauer"
"Bekenbauer"

Bekenbauer: Barselona bez Mesija je prosečna ekipa!

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.05.15. | 14:12

Počasni predsednik Bajerna „bocnuo“ protivnika u polufinalu Lige šampiona

BekenbauerOdigrao je Lionel Mesi impozantan meč u prvom duelu Barselone i Bajerna, postigao dva gola, zapisao asistenciju, osramotio Džeroma Boatenga, a sebe postavio na pijadestal evropskog fudbala.  Franc Bekenbauer smatra da je on taj koji pravi razliku, ali i da bi Barselona bez njega bila samo prosečna ekipa.
Barselona bi bez Mesija bila samo prosečna ekipa, on je najbolji igrač svog vremena! A, ukupno gledano, više volim Pelea“, kaže Bekenbauer.

On smatra da je Pep Gvardiola napravio dobar odnos između svojih želja i koncepcije Bajerna, a takođe misli da je treći gol na Nou Kampu bio presudan.
Gvardiola je našao dobar balans između svog načina igre i filozofije po kojoj je Bajern poznat. U prvom meču sve je bilo dobro do 2:0. Tada smo još uvek imali šansu za preokret. Međutim treći gol nas je uništio“, kaže Nemac.

Izabrane vesti

Takođe, on se osvrnuo i na partije koje su pružili Tijago Alkantara i Mario Gece.
Alkantara je najbitniji fudbaler Bajerna na terenu upravo zato što je na najbolji mogući način upio Pepovu filozofiju. Sa druge strane Gece mora da počne da se ponaša kao odrastao čovek. Razočarao je partijom koju je pružio u Barseloni“, smatra Bekenbauer.

Kvote za ovaj meč možete pogledati OVDE. Ako verujete u pobedu Bajerna i stavite keca, kvota je 2,60, iks se plaća sa 3,50, a kvota na dvojku je 2,65.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaNemackaLionel MesiLiga šampionaFranc BekenbauerEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara