""
""

Bekenbauer sumnja u Švajnija: Nadam se da Bastijan neće previše gledati tenis...

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.07.15. | 15:02

"Nisam siguran da je Švajnštajger odabrao pravi klub", poručio legendarni as

Legendarni nemački fudbaler i počasni predsednik Bajerna iz Minhena Franc Bekenbauer izjavio je da nije uveren da je Bastijan Švajnštajger doneo pravu odluku prelaskom u Mančester Junajted.
"Mislim da je vrlo hrabar da napravi takav potez u svojoj karijeri. On ima 30 godina i nadam se da će dobro predstavljati nemački fudbal u Engleskoj, nije mnogo igrača uspelo u tome. Mislim da je bila bolja solucija da karijeru nastavi u američkoj ligi, ovako mu želim puno sreće. Nadam se da će se dobro pripremiti i da neće previše vremena provoditi gledajući tenis" izjavio je Bekenbauer za nemački Pasuer Pres.

Izabrane vesti

Švajnštajger je za prvi tim Bajerna debitovao 2002. godine i za Bavarce zabeležio 500 nastupa i 67 puta se upisao u listu strelaca.

Na njegovom dolasku insistirao je menadžer Junajteda Luj Van Gal, koji ga je svojevremeno trenirao u Bajernu. Zanimljivo je da će Švajnštajger postati prvi Nemac u dresu tima sa Old Traforda.

On je za Nemačku na 111 utakmica postigao 23 gola i bio deo tima Pancera, koji je prošle godine osvojio Mundijal u Brazilu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaNemackaFranc BekenbauerEvropaEngleskaBastijan ŠvajnštajgerBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara