""
""

Belodedić promenio mišljenje: Partizan ima šanse, odbranа Steaue je baš loša

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.07.15. | 23:31

"Siguran sam da bi za tim iz Bukurešta mnogo bolje bilo da prvi meč igra na strani. Realno, najveća opasnost Partizanu preti od Čipčijua, a sve bolji je i Stanču koji je u dva duela sa Trenčinom jedini nešto uspevao da uradi sa loptom", naveo je Belodedić

Legendarni fudbaler Miodrag Belodedić, trenutno savetnik u Fudbalskom savezu Rumunije promenio je mišljenje uoči duela Partizana i Steaue u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i sada smatra da oba tima imaju podjednake šanse.

Izabrane vesti

Razlog za promenu stava je revanš meč drugog kola sa slovačkim Trenčinom koji je Steaua izgubila na svom terenu sa 3:2, ali je prošla dalje zbog trijumfa od 2:0 u prvoj utakmici.
“Odbrana je definitivno porozna i u ovom trenutku najslabiji deo tima. Odrekli su se usluga Tamasa, koji je držao celu poslednju liniju. Problem sa njim je nastao zbog kašnjenja na treninge i ponavljanja grešaka iz prošlosti. Sada se i drugi štoper Varela povredio, imali su mnogo problema sa Trenčinom i za očekivati je da ih imaju i sa Partizanom“, rekao ja Belodedić za Novosti.

Pored centralnih defanzivaca, i desna strana odbrane poziva Belodedića na oprez kada je u pitanju prognoza predstojećeg dvomeča.
“Pap je bio među najslabijima u obe utakmice. Radi se o malo sporijem igraču, što su ofanzivni fudbaleri Trenčina maksimalno koristili. Očekujem da u narednih nekoliko dana bar malo srede odbranu, ovo što je do sada viđeno ne obećava, ne daje im veliki razlog za optimizam“, kazao je on.

Kada govori o prednostima rumunskog šampiona Belodedić se prevashodno oslanja na činjenicu da Radoj ima na raspolaganju mnogo igrača sa velikim stažom.
“Mislim da su šanse podjednake, možda je neka prednost Steaue to što je na njenoj strani iskustvo. Siguran sam da bi za tim iz Bukurešta mnogo bolje bilo da prvi meč igra na strani. Realno, najveća opasnost Partizanu preti od Čipčijua, a sve bolji je i Stanču koji je u dva duela sa Trenčinom jedini nešto uspevao da uradi sa loptom. Donedavno je češće ulazio sa klupe, sada je standardan“, dodao je bivši fudbaler.

Prvi duel Steaua i Partizan igraju 29. jula u Bukureštu, a revanš je 5. avgusta u Beogradu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SteauaSrbijaRumunijaFK PartizanMiodrag BelodedićLiga šampionaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara