""
""

Benfika silna! Živković - jubilarna deseta u sezoni (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.03.17. | 23:07

Andrija nastavio s dobrim partijama u dresu portugalskog velikana...

Benfika i Porto nastavljaju da se smenjuju na vrhu portugalske Primeire! Ubedljiv poraz na Vestfalenu pre nekoliko dana i ispadanje iz Lige šampiona očigledno nisu mnogo uzdrmali Orlove koji su kao i Dortmund njih, "istresli iz gađa" slabašni Belenenses (4:0) za novi "preokret" na tronu. Sada ponovo Benfika ima bod više od najvećeg rivala.

Izabrane vesti

Ekipa Ruija Vitorije nijednog momenta nije imala problema sa gostima koji su posle serije jako dobrih rezultata došli da časno "poginu" na Lužu.  I možda im to baš i nije u potpunosti pošlo za rukom, ali svakako das e nisu osramotili i pored ovih 0:4. 

Ono što nas najviše interesuje to je učinak našeg mladog i budućeg A reprezentativca Andrije Živkovića kome je strateg domaćeg tima ponovo poklonio poverenje od starta. Živković se ni ovoga puta nije upisao u strelce, ali je za 67 minuta koliko je proveo na terenu stigao da zabeleži asistenciju - jubilarnu desetu u sezoni, računajući sva takmičenja. Neposredno pre nego što će ga Vitorija izvesti iz igre, bivši krilni napadač Partizana probio je kroz srce odbrane Belenensesa, praktično namestio loptu na nogu Salviju, a ovaj izvanrednim udarcem dovršio posao za 3:0.

Pre toga mrežu gostiju pogađali su Andre Almeida u 12. i Kostas Mitroglu u 50. minutu, da bi konačnih 4:0 postavio Žonas u prvom minutu sudijske nadoknade...   

Benfika u narednom kolu ide Pasoš Fereiri, a onda sledi veliki derbi protiv Porta (4. april) koji bi mogao i da odluči pitanje šampiona.


tagovi

Andrija ŽivkovićBelenensesBenfikaEvropaPortugalPrimeira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara