"Kris Boš"
"Kris Boš"

BET INFO: Boš i Džekson imaju svu slobodu, Hauard će se naigrati protiv centara Oklahome!

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.11.14. | 17:03

Izdvajamo NBA igrače koji bi večeras trebalo da uđu u plus

Kris Boš

8747 TAJ LOSON – više od 16.5 poena
Denver večeras ide na noge Niksima koji važe za jedan od slabijih timova u NBA ligi kada je defanziva u pitanju i očekuje se utakmica na mnogo poena. Taj Loson tradicionalno uzima najviše šuteva u ekipi Nagetsa, dok Njujork nema igrača koji brzinom i defanzivnim sposobnostima može da odgovori omalenom plejmejkeru i Loson ne bi trebalo da ima problema sa prebacivanjem granice od 16.5 poena.

Izabrane vesti

8750 KRIS BOŠ – više od 21.5 poena
Dvejn Vejd je ponovo povređen i njegov nastup na ovoj utakmici krajnje je neizvestan. Čak i ako zaigra, Spolstra ga verovatno neće forsirati sa prevelikom minutažom i očekuje se da najveći teret u napadu ponese Kris Boš. Granica jeste nešto veća, ali centar Majamija je definitivno sposoban da ubaci 30-ak poena naročito sada kada će biti prva violina Hita.

8753 DVAJT HAUARD – više od 19.5 poena
Hauard je odlično započeo sezonu i na timskom i na individualnom planu. Timovi koji nemaju defanzivno dominantne centre teško uspevaju da spuste Supermena ispod 20 poena, a Oklahoma  je najtanja upravo pod košem. Kendrik Perkins je jedan od najlošijih startnih centara lige, dok rezervista Stiven Adams još uvek nema dovoljno snage i iskustva da se nosi sa Dvajtom Hauardom.

8755 REDŽI DŽEKSON – više od 22.5 poena
Tanderi igraju izuzetno loše bez prve dve zvezde i ne mogu nikoga da dobiju, ali je jednom igraču Oklahome svanulo makar na individualnom planu. Redži Džekson postao je lider ove ekipe tokom odsustva Durenta i Vestbruka, te retko mečeve završava sa manje od 20 pogodaka na svom kontu. Ne bi trebalo da bude problema ni večeras pošto je Hjuston poznat kao tim koji svoju igru bazira pre svega na ofanzivi i prilično su tanki u odbrani.

8757 HARISON BARNS – više od 10.5 poena
Los Anđeles Lejkersi su možda i najlošiji tim u dosadašnjem toku sezone. Defanziva im uopšte ne funkcioniše i protiv Golden Stejta koji igra na mnogo poseda mogli bi da prime i preko 110 poena. Harison Barns trebalo bi da se naigra večeras, s obzirom na to da su Ljubičasti najslabiji upravo na poziciji niskog krila. Stef Kari i Klej Tompson troše najviše lopti kod Voriorsa, ali Barns je kao stvoren za tranziciju koju forsira Stiv Ker i dvocifren broj poena ne bi trebalo da bude bauk za 22-godišnje krilo ekipe iz Ouklenda.

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet infoDenver NagetsDvajt HauardHjuston RoketsKris BošNBA ligaTaj Loson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara