"Džon Vol"
"Džon Vol"

BET INFO: Svi u plus, samo Majkl Karter-Vilijams u minus

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.12.14. | 19:29

Svega četiri utakmice u NBA večeras, ali sasvim dovoljno da se izvuče pet predloga

Džon Vol8757 Majkl Karter-Vilijams (Filadelfija) – manje od 17,5

Ruki godine protekle sezone ima sreću u nesreći da igra za ekipu kao što je Filadelfija. Majkl Karter-Vilijams s jedne strane neće omirisati ozbiljnu košarkašku utakmicu sigurno još nekoliko godina, ali će mu statistika izgledati impresivno. Još jedan u nizu plejmejkera sa kamenim šutem, preti da postane hodajući tripl-dabl, i baš zato mislimo da protiv jedne od najboljih odbrana lige, San Antonija, neće uspeti da postigne 18 poena.

Izabrane vesti

8759 Luol Deng (Majami) – više od 14,5

Posle nekoliko utakmica pauze, Dvejn Vejd se vratio u postavu Majamija u sinoćnoj utakmici protiv Njujorka i briljirao. Ipak posle utakmcie dao je izjavu da se oseća kao da je igrao 50 minuta pa će večeras verovatno imati kontrolisano vreme provedeno na terenu. Neko mora da preuzme taj teret u ofanzivi, a jedan deo će svakako pasti na leđa Luola Denga. Deng se mnogo puta pokazao kao pouzdana opcija, pa verujemo da će biti jedan od najboljih u dresu Vreline. Bar večeras protiv Vašingtona.

8772 Tadeus Jang (Minesota) – više od 15,5

Timbervulvsi igraju praktično najbržu košarku u ligi. Odsustvom Rubija i Pekovića, nije im ni preostalo da izgrade drugačiji stil, koji pak Filip Saunders svakako obožava. Tadeus Jang je trenutno prva napadačka opcija Minesote, pa će u utakmici na veliki broj poena, protiv defanzivno tragičnih Klipersa, imati verovatno dvadesetak poena.

8764 Aron Aflalo (Denver) – više od 16,5

Bek Denvera je izrastao u jednog od najbitnijih igrača Nagetsa, najviše zbog pouzdane igre u napadu. Šta god da se desi, kakav god rezultat bio, on će ubaciti svojih petnaestak poena. Večeras luda družina iz Denvera predvođena baš Aflalom i Losonom, ide na megdan Juti, koja iako igra veoma sporo, uspe vrlo često da primi 100 i više poena. Čuvaće ga Alek Burks, mladi, nejaki Alek Burks, te očekujemo produktivnu noć od Arona.

8762 Džon Vol (Vašington) – više od 18,5

Nekoliko puta ove sezone smo prognozirali da će Džon Vol otići u minus i skoro svaki put smo pogrešili. Možda i najbrži igrač lige, igra sezonu karijere, naročito kada je u pitanju ofanzivni deo njegove igre. Vašington je preozbiljna ekipa koja juri sam vrh istoka, a kako su sačuvali skoro ceo tim, samo umesto Arize dodali Pola Pirsa, dobili su na kreativnosti i iskustvu. Vol uništava plejmejkere cele sezone, pa je teško poverovati da će mu problem predstavljadi Šabaz Nejpier i Noris Kol. Bilo bi neozbiljno da im ne ubaci bar 20 poena.

(FOTO: Action images)


tagovi

Aron AflaloDenver NagetsDžon VolLuol DengMajami HitMajkl Karter-VilijamsMinesota TimbervulvsNBA ligaTadeus Jang

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara