""
""

BET INFO: Večeras jurimo isključivo „pluseve“

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.12.14. | 15:59

Pogledajte koji NBA igrači večeras donose zaradu

TIM DANKAN (San Antonio) - više od 15,5 poena
Očekuje se da Hjuston i San Antonio odigraju na mnogo poena, što otvara meč za iskusnog krilnog centra. Dankan u decembru mesecu igra 35 minuta u proseku što je dosta više nego na startu sezone, a to se odražava na porast statističkih brojki i u tom periodu prosečno ubacuje 19 poena uz nešto više od 12 skokova. Ne bi trebalo da ima problema da ubaci 16 poena Džošu Smitu koji nije neki vanserijski defanzivac.

Izabrane vesti

TAJ LOSON (Denver) - više od 16,5 poena
Omaleni plejmejker Nagetsa ove sezone igra nešto slabije nego prošle, ali se lagano vraća u formu. Denver se večeras susreće sa Torontom i to bi trebalo da bude meč na mnogo poseda i sa mnogo kontranapada, a tu se Loson snalazi kao riba u vodi. Pretnja bi mogla da bude činjenica da ponekad više traži asistenciju od šuta na koš, ali smatramo da će najbolji igrač Nagetsa prebaciti granicu koja nije prevelika.

 

ERIK BLEDSO (Finiks) - više od 16,5 poena
Bek Sansa mogao bi da prođe u plus u meču koji bi njegov tim trebalo da dobije. Lejkersi su prilično neubedljivi, pogotovo kada je reč o odbrani i ne bi trebalo da čudi ukoliko Finiks ubaci 120 poena večeras. Bledso je trenutno u najboljoj formi od svih igrača svog tima, te bi trebalo da uzme veliki broj šuteva. Uz to, pitanje je koliko Kobi Brajant može da ga čuva s obzirom na skoro nerealne fizičke predispozicije kombo beka Sansa koji bi lako mogao preko 17 poena.

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet infoDenver NagetsErik BledsoFiniks SansNBA ligaTaj LosonTim Dankan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara