""
""

Bilić kupuje kod Mamića! Za 13.000.000 evra...

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.06.16. | 17:04

Još jedan hrvatski biser bi mogao na Ostrvo

Zagrebački Dinamo se prethodnih godina pokazao kao bogat rasadnik talenata za klubovi iz najjačih evropskih liga. Stopama Luke Modrića bi uskoro mogao da krene još jedan mladi as iz tabora večitog vladara hravtskog fudnbala. Londonski mediji pišu da bi Ante Ćorić mogao da pojača Vest Hem.

Izabrane vesti

Ćorić je jedna od mladih zvezda novog talasa hrvatskog fudbala zajedno sa Pjacom, Rogom, Halilovićem, Brekalom i ostalima. Za Ćorića se prvi zainteresovao Jirgen Klop iz Liverpula, potom je i Totenhem ušao u trku, a sada je Vest Hem favorit za dovođenje hrvatskog veziste. Naravno, ključni čovek je Slaven Bilić. Hrvatski stručnjak na klupi Čekićara dobro poznaje o kakvom je igraču reč, na izvoru je informacija i vidi u njemu dobro pojačanje za svoju ekipu.

Da je Vest Hem ozbiljno zaigrizao govore i navodi londonske štampe koja potpisuje da je spremna ponuda od 10.000.000 funti, što je skoro 13.000.000 evra. Na potezu je Zdravko Mamić koji je težak pregovarač i ume da zacepi cenu. Gazda Dinama je u situaciji da diže cenu jer se u Liverpulu razmišljaju o ponudi od čak 15.000.000 evra za hrvatskog ofanzivnog vezistu.   

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaletnji prelazni rok 2016HrvatskaEngleskaDinamo ZagrebAnte Ćorić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara