""
""

Bilićev spisak otpisanih u Vest Hemu: Song, Mozes i Emenike, doviđenja!

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.04.16. | 18:45

Nijedan od njih nije uspeo da se nametne, a kamoli potvrdi kao pojačanje. Song ne može pored Kujatea i Nobla, a ispred njega je čak i Pedro Obijang

Do kraja Premijer lige ostalo je još sedam kola, ekipa Vest Hema je još u igri za četvrto mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, kao i u borbi za pehar FA kupa, gde je u četvrtfinalu očekuje ponovoljeni duel sa Mančester Junajtedom.

Izabrane vesti

Međutim, iako im je svaki sledeći meč praktično malo finale, trener Vest Hema Slaven Bilić sa svojim stručnim štabom i čelnicima kluba iz istočnog Londona već gleda napred i paralelno se priprema za sledeću sezonu.

Ona Čekićarima donosi preseljenje na veći Olimpijski stadion, a verovatno i puno više očekivanja.

Mnoga se imena dovode u vezu sa Vest Hemom, od onih realnih do onih manje realnih, ali sada su britanski mediji pozabavili i onima koje Bilić više ne vidi u svojoj svlačionici.

A to su trojica igrača dovedena na pozajmicu, koja su se najavljivala kao pojačanja. Konkretno, Aleks Song (Barselona), Viktor Mozes (Čelsi) i Emanuel Emenike (Fenerbahče).

Nijedan od njih nije uspeo da se nametne, a kamoli potvrditi kao pojačanje. Song ne može pored Kojatea i Noubla, a ispred njega je čak i Pedro Obijang.

Mozes je dao gol u pobedi na Etihadu protiv Mančester Sitija, ali to je bilo sve od njega, dok Emenike još nije uspeo da zatrese mrežu u Premijer ligi.

Englezi pišu kako ovaj trio jednostavno nije ispunio očekivanja i da će Bilić doneti najlogičniju moguću odluku – otpisaće ih.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Viktor MozesSlaven BilićPremijer ligaEvropaEngleskaEmanuel EmenikeAleks Song

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara