"Oliver Birof i Joakim Lev"
"Oliver Birof i Joakim Lev"

Birof već digao ruke: Nemačka nema nikakve šanse da osvoji Mundijal!

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.03.13. | 12:42

Direktor Pancera sumnja da evropske selekcije mogu da budu uspešnije u Brazilu

 

Oliver Birof i Joakim LevIzgleda da je direktor reprezentacije Nemačke Oliver Birof već digao ruke od prvenstva sveta 2014. godine, pošto je izjavio da njegov tim „nema gotovo nikakve šanse“ da osvoji predstojeći Mundijal.

Izabrane vesti

Sigurno je da ovakva izjava bivšeg centarfora Pancera neće prijati aktuelnim reprezentativcima, koji vrše poslednje pripreme za meč sa Kazahstanom. Mada, Birof se nešto kasnije ogradio od prethodne izjave dodavši  da “bilo koja selekcija van Južne Amerike nema šanse da bude šampion u Brazilu“.
“Mislim da nemamo nikakve šanse u Brazilu. To će biti ogroman zadatak za sve nas, a poznato je da su južnoameričke reprezentacije u velikoj prednosti na svom terenu. Evropski timovi će generalno imati male šanse u Brazilu“, rekao je Birof.

Nemačka je trenutno prvoplasirana na tabeli C grupe sa 13 bodova, pet više od Šveđana, i gotovo su sigurni učesnici Mundijala.

Podsetimo, na prethodna tri prvenstva sveta Nemačka je bila dva puta trećeplasirana, u Južnoj Africi 2010. i Nemačkoj 2006. godine, dok je u Japanu i Južnoj Koreji četiri godine ranije u finalu izgubila od Brazila. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaKvalifikacije za SP 2014NemackaOliver Birofreprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara