""
""

Bobi će imati manju konkurenciju? Pet opcija za trejd Dramonda

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.02.17. | 10:08

Sten Van Gandi nije okrenuo leđa trejdu ovog centra, a ponuda ima koliko hoćete

Zahuktava se završnica prelaznog roka u NBA ligi, a jedan od igrača koji su u fokusu je Andre Dramond. Ovaj centar je u žiži, a ukoliko bude trejdovan to znači da bi Bobi mogao da dobije veću ulogu pod košem Detroita. Dramond ima pet opcija, sa njim se u vezu dovode Los Anđeles Lejkersi, Boston Seltiksi, Čikago Bulsi, Portland Blejzersi i Bruklin Netsi. Ako ode, to bi svakako pomoglo našem Bobanu Marjanoviću koji bi u tom slučaju dobio veću minutažu i prostora da pokaže šta zna.

Boston je prethodnih dana bio najbliži, potom su se Lejkersi pojavili kao moguća destinacija u kojoj bi Jezeraši poslali više talentovanih igrača u zamenu za Dramonda

Izabrane vesti

Izvori ESPN-a tvrde da je i Portland veoma zaintersovan za Dramonda i da žele da ponude igrača u zamenu za košarkaša Detroita. Međutim, problem je što Detroit traži Si Džej Mekoluma što je za Blejzerse bilo neprihvatljivo. Neki kažu da su u Portlandu počeli i da razmatraju ovu zamenu, mada će se teško odlučiti za istu. Šansa u svakom slučaju postoji.

U igri je Čikago koji gradi tim oko Džimija Batlera i dobro bi im došao igrač poput Dramonda o kome ozbiljno razmišljaju. Poslednji u nizu klubova koji se povezuju sa centrom Detroita je Bruklin Nets, a to javlja Mark Stejn koji ima veoma jako kontakte u NBA ligi.

Dakle, ponude za Dramonda dolaze sa svih strana. Ukoliko Dramond ode, a u klub ne stigne neki izrazito snažan i kvalitetan centar, Boban Marjanović bi u nastavku sezone mogao da ima veću minutažu u igri. A to bi mu i te kako značilo.

(FOTO: Printskrin)


tagovi

Andre DramondBobi MarjanovićDetroit PistonsEvropaNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara