"Boban Marjanović je novi igrač Pistonsa"
"Boban Marjanović je novi igrač Pistonsa"

Bobi uzeo Miličević dres? Dramond umire od sreće: Hvala Bogu, sad zakucavaj prekog nekog drugog

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.07.16. | 09:45

Pistonsi će imati moćnu centarsku liniju naredne sezone

Boban Marjanović je novi igrač PistonsaTri godine - 21.000.000 dolar. I euforija u Detroitu. Amerikanci vole igrače koji se ističu. A sa svojih 222 centimetara Boban Marjanović svakako upada u tu kategoriju. I nema sumnje da će Pistonsi u narednoj sezoni dobiti novu snagu pod košem.

Adre Dramond, Bobijev novi saigrač i prva zvezda Pistonsa, posebno je oduševljen.
"Hvala Bogu što si sada s nama. Dojadilo mi je da i bez skoka stalno zakucavaš preko mene. Dobro došao u porodicu momak", napisao je centar Detroita pre no što je okačio snimak sa prošlosezonskog duela Pistonsa i Marjanovićevog bivšeg kluba San Antonija.

Izabrane vesti

A na njemu se, na 1,20 od početka snimka, jasno vidi Marjanović kako prvo blokira Dramonda, a potom preko njega i zakucava. Doduše, očigledno dobro raspoloženi Dramond kasnije je shvatio da se možda prerano poradovao.
"Dođavola. Zaboravio sam da svejedno moram da ga čuvam na treninzima. Hmmm. Počinjem da smišljam razloge za česte odlaske do toaleta u trajanju treninga", našalio se Dramond pre no što je poželeo dobrodošlicu Marjanoviću.

Biće zanimljivo gledati ih u tandemu, a ne jednog protiv drugog. I evo da se prisetimo kako je to izgledalo. Na 1,20 od početka snimka.

Inače, internetom je krenula da kruži fotografija Bobija Marjanovića u dresu sa brojem 31, koji je u Detroitu nosio Darko Miličić. Njemu se nije posrećio, možda Marjanoviću hoće. Pod uslovom da zaista i zadući taj broj kada i zvanično potpiše za Pistonse, pošto Sparsi još imaju dva dana roka da izjednače ponudu. To je ipak malo verovatno.

(FOTO: Pistons.com)


tagovi

NBA ligaDetroit PistonsBoban MarjanovićAndre Dramond

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara