"Marjanović"
"Marjanović"

Bobijev ispit sezone, a protivnik mu ne zna ime: Imaju onog velikog, verovatno ću pogrešiti kako se zove...

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.01.16. | 15:58

Trener Voriorsa Stiv Ker govorio o predstojećem meču između njegovog tima i San Antonio Sparsa

MarjanovićBoban Marjanović je svojim igrama u dosadašnjem delu svoje ruki sezone svojim odličnim igrama skrenuo pažnju svih na sebe. Nema preveliku minutažu, ali bi ona mogla da bude prilično povećana u okršaju protiv Golden Stejta zbog povrede desnog kolena Tima Dankana.

Trener Voriorsa Stiv Ker govorio je pred ovaj meč i javno pohvalio politiku San Antonio Sparsa i njihovu sposobnost da dovedu dobre anonimne igrače.
"San Antonio ima nekoliko momaka za koje nismo ni čuli do ove godine kao što su Džonaton Simons i onaj veliki momak, verovatno ću pogrešno reći njegovo ime, Marjanović. Ti momci su stvarno dobri košarkaši. Ali to je deo njihovog razvojnog programa. Jako dobro pronalaze te igrače. Mi u Golden Stejtu volimo da mislimo da radimo taj posao dobro, ali to već godinama niko ne radi poput San Antonija", rekao je trener Ker.

Izabrane vesti

Ratnici su ove sezone slavili na 40 mečeva i imaju samo četiri poraza, dok je San Antonio u velikoj seriji od 13 uzastopnih pobeda. Izostanak Tima Dankana svakako je veliki problem za Grega Popoviča, ali bi to mogla da bude velika šansa za Bobija da se dokaže protiv najboljih.

Možda ipak posle ovog duela koji se igra u noći između ponedeljka i utorka (04.30) svi zapamte njegovo ime.

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Tim DankanStiv KerNBA ligaBoban Marjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara