Bogosavac hvali Mudrinskog: To je naš džoker! Nismo hteli glavom kroz zid, nego strpljivo

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.10.18. | 19:29

„Partizanu želim da što pre izađe iz krize“, kaže levi bek Čukaričkog

Oreol nepobedive ekipe u prvenstvenim mečevima na Banovom brdu Čukarički je sačuvao i posle duela sa Partizanom. Mada je gledao porazu u lice, belo-crni tim ne samo da je stigao do jednog, nego umalo da uzme tri boda, posle hrabre igre u završnih 10-15 minuta, kad su tri nekadašnja člana kluba iz Humske – Luka Stojanović, Miladin Stevanović i Miroslav Bogosavac – povukli domaćina napred.

I doveli ga za, iz njihove vizure, zadovoljavajućeg ishoda.
Pravi derbi. U drugom pouvremenu smo diktirali ritam i zaslužili bod. Čestitam Mudrinskom na pogotku, ponovo se ispostavio kao naš džoker“, hvali srpski Marselo, kako ga je krstio Zoran Mirković, rezervistu Brđana.

Izabrane vesti

Čukarički se nije video u prvom delu, u nastavku bio kud i kamo angažovaniji, u finišu hrabriji, pa mu se to isplatilo.
„Mislim da smo i mi naterali Partizan na povlačenje. Posebno što smo se dogovorili da to uradimo u drugom delu, jer rezultat 0:1 nije takav da ne možeš da se vratiš. Dogovorli smo se da igramo strpljivo, nismo hteli da idemo glavom kroz zid i to strpljenje isplatilo“.

Bogosavac je na kraju zadovoljan, iako je svestan da ovo nije bila njegova najbolja partija na terenima Superlige. Između ostalog i zbog odluke trenera Partizana, Zorana Mirkovića, da duplira stražu po njegovoj strani, postavivši ispred Nemanje R. Miletića Gabrijela Enakea.
Jasno je da su nas crno-beli dobro skautirali. Znali smo šta nas čeka. Koliko god ljudi pričali da je Partizan u krizi, to je uvek Partizan, samo ime poziva na oprez. Bivšem klubu želim da što pre izađe iz krize i vrati se u borbu za titulu, a nama da izborimo plasman u Evropu, koji nam je lane izmakao“, zaključio je levi bek Čukaričkog.

FOTO: Star sport


tagovi

Miroslav Bogosavac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara