""
""

Bolnica na Marakani: Štoper mora na operaciju, problem je i Ruiz

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.11.16. | 09:20

Šansu u startnoj postavi protiv Mladosti dobija mladi Uroš Račić

Teška vremena za stručni štab Crvene zvezde. Istina, crveno-beli su bili maksimalni na prethodnim gostovanjima i zadržali šest bodova prednosti u odnosu na najveće konkurente. Vrlo verovatno će srpski šampion zimovati na prvom mestu, ali problemi sa povredama su kamenčić koji žulja odgovorne s Marakane.

Pored kapitena Lukovića sutrašnji duel protiv Mladosti preskočiće Mihailo Ristić, dok je jesenje sezona za štopera Zorana Rendulića – završena. Zbog intervencije na meniskusu izvesno je da je za iskusnog štopera jesenji deo sezone završen. Rendulić je pokušao prethodne sedmice da trenira, ali nije izdržao, piše Sportski žurnal. Odlučio se za operaciju kako bi spreman dočekao početak zimskih priprema.

Izabrane vesti

Na listi povrđenih je i Džon Riuz. I to zbog istog problema kao Zoran Rendulić. I krilnog napadača iz Kostarike muči koleno. Postojala je mogućnost da Ruiz baš kao i Rendulić bude podvrgnut operaciji, ali procena je da će stanje meniskusa poboljšati terpijama i izbegavanjem perioda u određenom periodu. Moguće je da je i Ruiz, baš kao i Rendulić, završio ovu takmičarsku godinu.

Očekuje se da se iz Pariza vrati Gelor Kanga. A silni kadrovski problemi otvorili su prostor deci kluba. Vezista Uroš Račić je položio ispit u Gornjem Milanovcu, očekuje se da bude starter u sutrašnjem meču. On bi trebalo da deluje zajedno s Donaldom i Poletanovićem.
„Dobio sam prvi put ozbiljnu minutažu. Trebalo mi je malo vremena da se uklopim, nisam imao prilike da se zagrejem. Sve je bilo lakše već posle nekoliko puta“, poručio je Račić.

(Foto Star Sport)


tagovi

Zoran RendulićSuperligaSrbijaEvropaDžon RuizFK Crvena zvezdaAleksandar Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara