Bondža Si produžio ugovor s Partizanom

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.03.18. | 14:45

Potpisao je do leta 2019. godine

Dobre vesti za navijače Partizana! Bondža Si potpisao je novi ugovor s crno-belima i vezao se za klub do leta 2019. godine, a to je javio menadžer Miško Ražnatović na svom Tviter profilu.

Očigledno je Si zadovoljio stručni štab na čelu sa Nenadom Čankom i pre svega dobrim igrama na Kupu Radivoja Koraća sebi obezbedio mesto u timu Partizana i za narednu sezonu.

Izabrane vesti

Košarkaš iz Malija je već posle prve utakmice u Partizanu pokazao da ima veliki potencijal, a to je i sam Čanak izneo na konferenciji za medije gde je istakao Sijeve fizičke predispozicije, ali i ponašanje na parketu i van njega.

On je imao potpisan ugovor do kraja ove sezone, ali je dobrim radom ubedio čelnike crno-belih da mu daju nagradu u vidu novog ugovora.

Mnoge je Si svojim fizičkim predispozicijama oduševio, a neretko ga poznavaoci košarke navode kao jednog od ključnih igrača koji je uticao na to da Partizan "zategne" odbranu. Ima veoma dugačke ruke i teško je igrati protiv njega.

Naravno, doprinos u skoku je bio evidentan.

Igrač koji je pokazao da može, a Partizan će verovatno tek od Sija očekivati da pruža sve bolje i bolje partije.

Si je u klub došao 17. januara, tako da mu je bilo potrebno malo vremena da zadovolji kriterijume. Na četiri utakmice u ABA ligi u proseku je davao 8,8 poena i imao je četiri skoka.

Foto: Star Sport


tagovi

Bondža Si

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara