""
""

Boris Dalo nije uspeo, hoće li Zvezda u četvrtak?

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.10.15. | 22:41

Francuski klub iščupao pobedu protiv Antiba uoči premijere u Evroligi protiv srpskog šampiona

Strazbur je obavio generalku pred gostovanje u Beogradu narednog četvrtka. Francuski tim će tada u Kombank Areni imati evroligašku premijeru u ovoj sezoni, a sudeći po večerašnjem meču, crveno-beli imaju razloga da budu optimisti.

Izabrane vesti

Strazbur je savladao skromni Antib 71:62 na svom terenu i zabeležio drugu pobedu u tri kola od početka francuskog šampiona. Ipak, daleko od toga da je Strazbur blistao večeras. Uoči poslednje četvrtine, rezultat je bio nerešen (52:52) i tek u poslednjem kvartalu su uspeli da slom otpor žilavih gostiju.

Pre svih zahvaljujući krilnom centru Metu Hauardu koji je zabeležio neke ključne poene i skokove. Amerikanac je meč završio sa 11 poena i četiri skoka. Efikasniji od njega je bio Pol Lakomb koji je dao 14 poena.  Zvezda će morati u četvrtak da obrati pažnju i na Amerikanca Kajla Vimsa koji je ubacio devet poena, ali je pogađao kada se meč lomio. Vladimir Golubović je dodao četiri poena. Na drugoj strani, Antibu nije bilo dovoljno ni 20 poena Tim Blua, a nekadašnji Partizanov košarkaš Boris Dalo je upisao pet poena. 

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOT: MN Press)


tagovi

Vladimir Golubovićkk StrazburEvroligaFK Crvena zvezdaBoris Dalo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara