""
""

Boston raspisao sezonu lova na Čarobnjake - Seltiksi na korak od finala konferencije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.05.17. | 08:22

Zeleni slavili sa 123:101 protiv Vašingtona i poveli sa 3:2 u seriji

Boston - Vašington 3:2.

Još jedna pobeda nedostaje Seltiksima kako bi uspeli da se plasiraju u finale konferencije u kom protivnika čeka aktuelni šampion lige Klivlend.

Izabrane vesti

Seltiksi su u petom meču slavili kod kuće sa 123:101 i tako sa trećom pobedom na svom parketu drže prednost u odnosu na Vašington koji je, s druge strane, dobijao svoje utakmice u kojima je bio domaćin.

Rekli smo više puta da će ovde timovi koji igraju kod kuće biti u velikoj prednosti, a u dresu Bostona ovoga puta nije glavnu reč držao Ajzea Tomas već Bredli.

On je postigao rekord karijere kada je plej-of u pitanju - 29 poena. Al Horford je dao 19 i imao sedam asistencija i šest skokova. Ajzea Tomas je takođe bio aktivan, ubacio je 18 poena i podelio devet asistencija.

Boston je tokom meča imao prednost i do 26 poena razlike. Seltiksi su iskoristili to što je Vašington malo pao u fizičkoj spremi. Praktično, "razvlačili" su protivnika po terenu i ubacili 16 trojki. Protiv toga Vizardsi nisu mogli.

Bilo je očigledno da je Boston poletniji na parketu, da ima više energije. Od samog starta Seltiksi su bolje igrali, gradili prednost uz solidnu odbranu i dosta kontranapada. Protiv ovako razigranog protivnika Čarobnjaci nisu imali šanse.

Kod Vašingtona najbolji je bio po navici Džon Vol koji je ubacio 21 poen za Vizardse koji nisu dobili plej-of meč u Bostonu još od davne 1982. godine.

Naredni meč igraće se u Vašingtonu. Prilika da možda serija ode i u sedmi meč. Veoma interesantan obračun.

NBA - REZULTATI

Boston - Vašington 123:101 (3:2 u seriji)
/Bredli 29 - Vol 21/

(FOTO: Action images)


tagovi

Ajzea TomasBoston SeltiksBredliNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara