"Dženings uz zvuk sirene"
"Dženings uz zvuk sirene"

Brendon Dženings iskoristio Dankanov kiks, šampioni pali uz zvuk sirene (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.01.15. | 09:05

Feniks savladao Milvoki uz perfektnu partiju Markifa Morisa

Dženings uz zvuk sireneIako su u NBA ligi odigrana samo dva meča, bilo je itekako uzbudljivo. Detroit Pistonsi su pogotkom Brendona Dženingsa u poslednjoj sekundi došli do pobede nad San Antonio Sparsima (105:104).

U drugom meču večeri Finiks je dosta lagano došao do pobede nad Milvokijem od 102:96.

Izabrane vesti

Neverovatan meč viđen je u San Antoniju gde je u poslednjoj sekundi odlučen pobednik. Celu utakmicu je bilo zanimljivo, a kiksnuo je dva košarkaš od koga se to najmanje očekuje - Tim Dankan. Naime, Tim je osam sekundi pre kraja pri prednosti Sparsa od jednog poena razlike poslao pas u leđa Petiju Milsu, a ovaj nije uspeo da se snađe sa tom loptom. Nju je pokupio aktivni Brendon Dženings i na drugoj strani poentirao divnim flouterom od tablu za konačnih 105:104 i tišinu u Ej Ti En Ti Centru. Najviše poena u pobedničkom timu postigli su Andre Dramond (20) i Keron Batler (19), a i Greg Monro je odigrao sjajan meč ostvarivši dabl-dabl, dok su u Sparsima koševi opet bili ravnomerno raspoređeni.

U pobedi Feniksa nad Baksima najvažnije je pomenuti Markifa Morisa koji je postigao 26 poena i uhvatio deset skokova za dabl-dabl učinak i lepu i bitnu pobedu ekipe Sansa.

(FOTO: Action images)


tagovi

Toni ParkerTim DankanNBA ligaMarkif MorisFiniks SansDetroit PistonsBrendon DženingsAndre Dramond

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara