"Branko Brnović"
"Branko Brnović"

Brnović: Savo, ni tebi niko ništa nije rekao kad si odlazio iz FC Crne Gore, a primili smo te dok te FSS nije hteo

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.09.15. | 13:25

“Nisam ljut, ali zaista su pale teške reči“, kaže selektor hrabrih sokolova komentarišući slučaj Staniše Mandića

Branko BrnovićŽestoko se Savo Milošević obrušio na Stanišu Mandića posle odluke da zbog toga što ga je Tomislav Sivić izostavio sa spiska mlade reprezentacije prihvati poziv za A tim Crne Gore. Kao da je zaboravio da je i sam radio za Fudbalski savez te iste Crne Gore. Njegov nekadašnji poslodavac Dejan Savićevića podsetio ga je i na slučaj Petra Škuletića, a selektor "hrabrih sokolova" Branko Brnović poslednji je u nizu onih koje su začudile izjave direktora FSS za reprezentativne selekcije.
"Savo je bio kad u nas u Savezu kada ga nije hteo Fudbalski savez Srbije, pa je otišao i niko mu ništa nije rekao. Nisam ljut, ali zaista pale su teške reči", podsetio je Brnović dojučerašnjeg saborca u bici za dobrobit crnogorskog fudbala i stao u odbranu mladog napadača Čukaričkog, jednog od najzaslužnijih za to što je Srbija osvojila zlato na Mundijalitu na Novom Zelandu.
"Digla se velika galama oko svega, a mislim da nije trebalo tako da bude. Momak je iz Herceg Novog, normalno je da igra za svoju reprezentaciju. Dosta naših sportista u drugim sportovima je izabralo Srbiju i niko im ništa nije rekao. Mi čak navijamo za njih".

(FOTO: Action Images)

Izabrane vesti


tagovi

Staniša MandićSrbijaSavo Miloševićreprezentativni fudbalFSSČukaričkiCrna GoraBranko Brnović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara