"Zadovoljan: Napadač Čačana Vujaklija"
"Zadovoljan: Napadač Čačana Vujaklija"

Čačani su opasni i kada štrajkuju: Zorić ispustio trojku u Subotici!

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.09.15. | 18:07

Tim Nenada Lalatovića pružio snažan otpor na gostovanju Spartaku, a mogao je do sva tri boda u poslednjim sekundama utakmice

Zadovoljan: Napadač Čačana Vujaklija

Fudbaleri Spartaka nisu uspeli da na svom terenu opravdaju ulogu favorita i savladaju ekipu čačanskog Borca, bilo je 0:0.

Izabrane vesti

Tim Nenada Lalatovića, koji je u ovaj meč ušao sa gomilom problema, posebno nakon što prošle nedelje njegovi fudbaleri nisu trenirali zbog štrajka, uspeo je da odoli na Gradskom stadionu u Subotici i vrati se kući s bodom. 

Šta više, mogle su Zebre da dođu i do sva tri boda u poslednjim minutima utakmice, kada je sevnula opasna kontra. Filip Knežević je odlično prošao po desnom boku, zavrnuo je loptu u na deset metara, a nakon što ju je rezervista Branislav Tomić promašio, ona se odbila do Darka Zorića koji je šutirao pored gola Budimira Janoševića.

Inače, tokom većeg dela susreta Spartak je imao više loptu u nogama, inicijativu, ali nisu subotički Golubovi mogli do gola danas raspoloženog Vladimira Bajića. Oba tima su na mahove napadali, pa je remi, čini se, na kraju i najrealniji ishod ovog zanimljivog susreta. 

SUPERLIGA – 10. KOLO

Petak

Jagodina – Crvena zvezda 0:3 (0:2)
/Srnić 7, Plavšić 29, Vijeira 86/

Subota

Spartak – Borac Čačak 0:0

18.00 Vojvodina – Rad
19.00 Javor – Čukarički
19.00 Metalac - Radnik
19.00 Mladost L. – Voždovac
19.00 Novi Pazar – OFK Beograd

Nedelja

19.00 Partizan – Radnički Niš

FOTO: Star Sport


tagovi

SuperligaNenad Lalatovićdarko zorićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara