"Čadli"
"Čadli"

Čadli: Tadić tvrdi da će nam Srbija pokazati da ne zaslužuje treće mesto!

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.06.13. | 19:57

"Mi želimo da na pravi način stavimo tačku na ovu sezonu”, poručuje krilo Belgije

ČadliSrbija, ukoliko želi i matematički da ostane u igri za plasman na SP u Brazilu, moraće da pobedi Belgiju u centru Brisela. S obzirom kako su Orlovi prošli u prvom meču na “Marakani” (0:3), onda to deluje kao nemoguća misija. Ako ništa drugo barem će izabranici Siniše Mihajlovića gledati da skupo prodaju kožu, što je na neki način potvrdio i krilo Đavola Naser Čadli (23).
“Dušan Tadić, moj saigrač iz Tventea, rekao mi je da će Srbija ići na pobedu i da pokažu kako ne zaslužuju treće mesto u grupi. Ovoga puta imaćemo svoje navijače uz nas i važno je da im uzvratimo na podršci. Takođe, želimo da na pravi način stavimo tačku na ovu sezonu”, rekao je Čadli.

Ofanzivni vezista Belgije priznaje da bi voleo da se nađe u startnoj postavi za meč sa Orlovima.
“Niko ne voli da sedi na klupi, ali imamo tako kvalitetnu grupu igrača da prosto to moraš da prihvatiš. Svi moraju da budu spremni, a onda će već selektor odlučiti koga će poslati na teren. Nadam se da će mi dobra sezona u Tventeu  pomoći da se nađem u prvih jedanaest. Svejedno mi je da li ću igrati na sredini ili na krilu”, ne bira mesto Čadli.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

BelgijaEvropaKvalifikacije za SP 2014međunarodni fudbalNaser Čadli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara