""
""

Čeh puca od optimizma: U Atini će sve zavisiti od Arsenala!

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.11.15. | 12:47

„Ne vidim problem u tome što nam je potrebna pobeda od dva gola razlike“, jasan je Čeh

Golman Arsenala Petr Čeh optimista je oko plasmana u osminu finala Lige šampiona i veruje da ekipa može da pobedi u Pireju Olimpijakos sa dva gola razlike.

Londonski tim ranije je poražen na Emirejtsu od istog protivnika 3:2, zbog čega mu je potreban trijumf u Grčkoj od dva gola razlike ili da slave u goleadi većoj od pomenutog rezultata.
"Olimpijakos je bio veoma efikasan u Londonu i moramo da stvorimo mnogo šansi u gostima kako bismo ostali u trci. Igraćemo našu igru, pokušaćemo da napravimo pritisak i postignemo što više golova. Imamo samopouzdanje i sve je u našim rukama, što je dobro", rekao je Čeh za klupski sajt posle jučerašnje pobede nad zagrebačkim Dinamom u Ligi šampiona (3:0).

Izabrane vesti

Češki golman ističe da će utakmica u Pireju biti kao finale za Tobdžije.
"Bajern je uradio dobar posao za nas pobedom nad Olimpijakosom. Igraćemo u Pireju kao da je baraž i spremni smo na to. Moramo da budemo sigurni u sebe kako bismo izvukli neophodan rezultat", zaključio je Čeh.

Osim tog duela za drugo mesto F grupe sve ostalo je poznato, Bajern će u narednu fazu sa prvog mesta, dok je Dinamo četvrti.

(Foto Action Images)


tagovi

Petr ČehOlimpijakosLiga šampionaEvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara