"Zagorac i Jaramaz, a u pozadini Luvavu i Nikolić"
"Zagorac i Jaramaz, a u pozadini Luvavu i Nikolić"

Cela Megina petorka ide u NBA?

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.04.16. | 13:36

Poznati menadžer Miško Ražnatović napravio veliku najavu ko će sve izaći na NBA draft

Zagorac i Jaramaz, a u pozadini Luvavu i Nikolić

Prvo Marko Gudurić, a za njim i cela petorka Mega Leksa!

Izabrane vesti

Levoruki šuter Crvene zvezde odlučio je da napravi jedan veliki iskorak u svojoj karijeri i prijavi se za ovogodišnji NBA draft, a poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović, koji je i Gudurićev zastupnik, izneo je u javnost bombastičnu najavu - Rade Zagorac, Ognjen Jaramaz, Alfa Kaba, Timoti Luvavu i Ivica Zubac takođe će izaći na ovogodišnju lutriju!

Marko Gudurić izlazi na NBA draft!

Teško da bilo koji klub na planeti može da se pohvali time da je ceo jedan tim poslao na NBA draft u istoj godini, ali ono što možda nikome nije pošlo za rukom, učinio je ovosezonski osvajač Kupa Radivoja Koraća i tim koji je uspeo da se probije sve do finala Jadranske lige, gde će se za šampionski prsten boriti sa Crvenom zvezdom.

Naravno, to ne znači da će svi oni automatski i otići iz Mege u NBA ligu, ali napravili su prvi veliki korak ka ostvarenju sna svakog košarkaša. 

Pored pomenute petorke na Draft će izaći i mladi košarkaš Efesa Furkan Korkmaz i njegov saigrač Emirdžan Košut, te Ante Toni Žižić iz Cibone i Džordan Šako iz španskog Torelodonesa, takođe sve Ražnatovićevi klijenti.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Timoti LuvavuRade ZagoracOgnjen JaramazNBA ligaMega LeksJadranska ligaIvica ZubacAlfa Kaba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara