"Slaviša"
"Slaviša"

Čelik potvrdio dolazak Zorića na Marakanu: Plaćanje obeštećenje odloženo na određeno vreme

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.01.14. | 09:58

"Zaista smo polaskani što je jedan trofejni kluba sa ovih prostora izrazio interesovanje za našeg igrača. Znamo da finansijska situacija na Marakani nije baš sjajna i da teško Zvezda u ovom trenutku može platiti realnu cenu za Zorića", kaže Ivan Radulović

SlavišaIz Crne Gore stiže potvrda da Darko Zorić kuca na vrata Marakane. Kapiten Čelika i mladi reprezentativac, kako stvari stoje, nastaviće karijeru u Crvenoj zvezdi. Miomir Bakrač, menadžer veznog fudbalera nikšićkog kluba koji je u anketi FSCG izabran za najboljeg u Telekom 1. CFL za 2013. godinu, kaže da su pregovori ušli u završnu fazu.
“Ostali su samo završni detalji ugovora između dva kluba. Razgovarao sam i sa predsednikom Crvene zvezde Draganom Džajićem koji je zadovoljan što će još jedan igrač iz Crne Gore karijeru nastaviti u Zvezdi", istakao je Bakrač za Vijesti.

Da je transfer praktično gotov potvrdio je i direktor Čelika Ivan Radulović.
"Zaista smo polaskani što je jedan trofejni kluba sa ovih prostora izrazio interesovanje za našeg igrača. Znamo da finansijska situacija na Marakani nije baš sjajna i da teško Zvezda u ovom trenutku može platiti realnu cenu za Zorića, ali smo pristali da se plaćanje obeštećenja odloži određeno vreme. To će, naravno, biti precizirano u ugovoru", istakao je Radulović.
ZorićDarko Zorić ne krije oduševjjenje zbog šanse koja mu se uskoro ukazati.
"Vatreni sam navijač Zvezde i za mene bi bila velika čast da obučem omiljeni dres. Nadam se da će se klubovi dogovoriti na zadovoljstvo svih", kratko je prokomentarisao mladi kapiten Čelika.

(FOTO: MN Press, Facebook)

Izabrane vesti


tagovi

Zima 2014Evropadarko zorićFK Crvena zvezdaCrna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara