""
""

Čempionšip ili utočište za propale talente?

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.09.16. | 17:14

Engleska druga liga je sve popularnija destinacija

Sve je spremno za veliki povratak Niklasa Bendtnera na fudbalsku scenu, samo se još ne zna gde će da nastavi karijeru. Potencijalni aranžman sa Kvins Park Rendžersom mogao bi da se pretvori u prah i pepeo još i pre nego što zapravo postane validan, a ceo posao mogao bi da pokvari Notingem Forest. 

Izabrane vesti

Prema pisanju renomiranog BBC, ali i pojedinih grčkih medija, Bendtner se našao na agendi nekadašnjeg prvaka Evrope. Šumari u planu imaju da konačno krenu u napad na povratničko mesto u Premijer ligi, a donedavni napadač Volfzburga mogao bi da bude jedna od kockica potrebnih da se poslože za ostvarenje cilja. Podsetimo, srpski reprezentativac Vladimir Stojković nedavno je zadužio opremu Notingema. 

Notingem Forest se nalazi pred promenom uprave i vlasničke strukture, a kupac je sadašnji prvi čovek Olimpijakosa Evangelos Marinakis. On je spreman i da uloži određena sredstva u dovođenje novih igrača, a sada mu je preostalo da jedino barata sa onima bez ugovora. A Bendtner je jedan od njih. Tako je, uostalom, Urbi Emanuelson nedavno potpisao za Šefild Venzdej

Kako iza sebe ima gotovo sedmogodišnje iskustvo igranja u najjačem rangu engleskog fudbala, Lord je viđen kao igrač koji bi mogao da pomogne klubu da se ove sezone konačno izbori za status premijerligaša. 

Videćemo samo ko će imati dovoljno želje i volje da se izbori s nezgodnom prirodom danskog strelca.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Notingem ForestNiklas BendtnerEvropaEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara