Češka je potcenjena...

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.10.18. | 10:51

Ševčenkova Ukrajina bila bi mnogo zadovoljnija bodom

Verovatno ključna bitka za prvo mesto. Ukrajina i Češka sastaju se u sklopu trećeg kola Grupe 1 Divizije B, nakon što su prethodno i jedni i drugi dobili Slovake, s tim da je na startu Lige nacija tim Andrija Ševčenka dobio večerašnjeg rivala (1:2) i u drastično je boljoj situaciji, budući da ima tri poena više. Pomenuti neuspeh, uz debakl u prijateljskom meču u Rusiji (5:1) došli su glave selektoru Karelu Jarolimu. Umesto Jarolima užarenu palicu preuzeo je Jaroslav Šilhavij, čiji je mandat počeo sjajno - trijumfom u velikom derbiju protiv nekada bratske Slovačke.

Šilhavijevi puleni napumpanog samopouzdanja otputovali su u Harkov i nema sumnje da će "iskrvariti" u Ukrajini kako bi se osvetili za septembarski poraz. Dok su Česi morali da se "vade" u Trnavi, Ukrajina je odigrala sjajan prijateljski meč sa Italijanima (1:1), gde je u nekoliko navrata bila blizu i da dobije Azure. Ševčenko na Luiđi Ferarisu zbog povrede nije mogao da računa na Andrija Jarmolenka, koji je proteklih dana trenirao sa ekipom. Ofanzivac Vest Hema trebalo bi da se nađe u startnoj postavi protiv Čeha. Ukoliko bude tako, Oleksandar Zinčenko, strelac pobedonosnog pogotka u međusobnom susretu u prvom kolu, preseliće se na klupu.
"Česi su sa novim trenerom dobili ono što im je pre svega nedostajalo - motivacija. Postali su agresivni i uporni. Više su želeli pobedu, bili su bolji u ključnim trenucima", istakao je Ševčenko i dodao da se ne osvrće previše na izostanke Tomaša Sočeka i Pavela Kaderžabeka.

Izabrane vesti

Ipak, nosioci Šilhavijeve selekcije su tu. Tri boda su za Čehe jedina opcija, pa bismo mogli da vidimo još jedan efikasan okršaj ovih rivala. Takođe, teško je oteti se utisku da su Česi toliko potcenjeni od strane bukmejkera. Dvojku bi vredelo probati, mada je pametnije opredeliti se za 2-4 gola.

LIGA NACIJA - DIVIZIJA B - 3. KOLO

Grupa 1

Utorak
20.45: (1,70) Ukrajina (3,50) Češka (5,60)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

reprezentacija Češkereprezentacija UkrajineLiga nacijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara