""
""

CRNO-BELA DOMINACIJA: Šampion razbio Slobodu u paramparčad!

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.05.13. | 21:04

Već posle prvih deset minuta situacija je bila više nego jasna, Partizan je vodio rezultatom 31:10, a do kraja utakmice prednost je neprestano rasla – 102:54

 

Partizan je demonstrirao silu u Pioniru! Izabranici Duška Vujoševića nisu imali milosti prema nemoćnim Užičanima i posle dominacije nad Vojvodinom u prošlom kolu crno-beli su upisali još jednu pobedu sa velikom razlikom – 102:54.

Izabrane vesti

Sloboda je samo tokom prvih uvodnih minuta imala egal sa domaćinom (4:4), koji je želeo da već u prvih deset minuta reguliše situaciju na terenu i pokaže gostima ko je gazda. Interesantno je da je Partizan tokom kompletne prve deonice odigrao sa startnom petorkom (Vesterman, Milosavljević, Lučić, Lovernj, Milutinov) u kojoj je rezultat bio 31:10, a najefikasniji je bio Žofri Lovernj sa 13 poena, dok je Vladimir Lučić dodao 11.

U drugoj četvrtini Vujošević je promenio kompletan sastav i na parket su izašli Gordić, Bogdanović, Bertans, Gagić i Musli, koji su samo nastavili tamo gde su njihove kolege stale.

Poeni su se ređali kao na traci, crno-beli su dominirali u svim segmentima igre, pred kraj četvrtine poveli sa čak 30 poena razlike i naterali goste da posramljeno napuste teren i odu na veliki odmor.

U drugom poluvremenu slušala se ista pesma. Lovernj je nastavio da dominira pod oba obruča, pratili su ga Lučić, Musli i Bertans, a kod gostiju isticao se Vasić, koji je bio jedini sa dvocifrenim učinkom (10 poena).

Iako su već imali ogromnu prednost, domaći košarkaši odlučili su da zaigraju još jačim tempom i potpuno dotuku protivnika, što im je pošlo za rukom. Gosti su u trećoj deonici ubacili samo devet poena, a prednost na poslednjem malom odmoru bila je 47 razlike (80:33).

U poslednjih deset minuta Partizan je stigao i do 51 poena razlike, a pored već pomenutih igrača koji su gazili goste, istakao se i Dragan Milosavljević, koji je ubacio tri trojke, a prve minute i poene na meču ubeležio je i Branislav Đekić.

Do kraja utakmice crno-beli su odigrali maksimalno jako i na kraju zabeležio jednu od najubedljivijih pobeda ove sezone – 102:54.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Branislav ĐekićDragan MilosavljevićDuško VujoševićKošarkaška SuperligaFK Partizansloboda užiceSrbijaVladimir LučićŽofri Lovernj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara