"Đorđe Đurić"
"Đorđe Đurić"

Čuka bi da iskoristi krizu Novog Pazara: Skupljamo bodove za Evropu

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.11.16. | 14:07

Neizvesni Tomić i Docić

Đorđe ĐurićMorao je i Čukarički, kad-tad, da se razmrda. Posle bledog početka sezone i promene trenera, Brđani su uhvatili prepoznatljiv ritam, osvojili deset bodova iz poslednjih pet kola i sad s pravom gaje ambicije o plasmanu u gornji deo tabele.

Da bi one i dalje živele u Ulici beogradskog bataljona, za početak, oružje mora da položio Novi Pazar, u 18. kolu Superlige (sreda, 13 časova).
Izuzetno bitna utakmica za nas. Novi Pazar je u takmičarskoj krizi, a da li je u krizi igre mogu da kažem i jeste i nije. To ne bi trebalo nas da opterećuje. Imamo svoj plan, a to je osvajanje tri boda i da posle uđemo u utakmicu protiv Bačke, gde očekujemo dobru iguru i eventualno skupljanje bodova. Cilj je da završimo ovaj deo prvenstva na najbolji mogući način, dobro se spremimo i na kraju prolećnog dela pokušamo da izborimo mesto u Evropi“, naveo je Gordan Petrić, šef stručnog štaba belo-crnih.

Izabrane vesti

Fofana, Docić i MatićNa osnovu izlaganja perspektivnog stručnjaka na konferenciji za medije pitanje je da li će moći da računa na sve igrače, jer se protiv Radnika još na zagrevanju povredio Marko Tomić, a u sedmom minutu Marko Docić.
Pogotovo Docić, dosta nam je doneo u nekoliko poslednjih utakmica. Ne samo kao igrač sredine terena, nego kao igrač koji ima izuzetno dobar prekid i možda smo mogli uz neku njegovu pomoć da ugrozimo Surdulicu u prekidima što smo imali“, dodao je on.

--->>> MOZZART kvote 2702: Čukarički - Novi Pazar 1 (1,45), X (4,00), 2 (7,00)

Štoper Đorđe Đurić naveo je da ga raduje što ima sjajne konkurente za pozuju u timu, u liku Erhana Mašovića, Dušana Lagatora i Lukasa Pjasentina, ali da je u ovom trenutku najvažnije da Čuka nastavi seriju dobrih rezultata.
Idemo na tri boda. Trebalo bi da iskoristimo rezultatsku krizu protivnika da dobijemo utakmicu“, rekao je Đurić, 12 puta starter u dosadašnjem toku prvenstva.

A da na Banovom brdu vode računa o svakom detalju potvrđuje informacija da su šestorica igrača iz omladinskog sastava, koji je stigao do drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
„Kao trener i čovek ću učiniti da im to olakšam, ali moraju neke stvari da shvate, da bi omladinski fudbal trebalo da zaborave, da su u profesionalnom trenažnom procesu i da to iskoriste maksimalno. Dao sam im smernice da nismo samo mi kao treneri bitni već i svi ovi igrači koji su trenutno prvotimci i da što više od njih pokupe, da se zainteresuju i postanu pravi profesionalci“, dodao je Gordan Petrić.

(FOTO: FK Čukarički, Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaGordan PetrićĐorđe ĐurićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara