""
""

Čukina slast na Brdu posle dva meseca! Metalac je bio tvrd orah, biće frke na dnu

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.04.17. | 20:50

Brđani uzeli tri boda - 2:0

Prebrodili su fudbaleri Čukaričkog težak poraz od Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije i konačno osetili slast pobede na svom terenu. Posle dva meseca posta u svim takmičenjima, tim Nenada Lalatovića uzeo je tri boda u jednom zvaničnom meču na Banovom brdu, a žrtva je bio Metalac - 2:0. 

Izabrane vesti

Mada, gosti iz Gornjeg Milanovca pokazali su se kao tvrd orah, iako su na kraju bili primorani da polože oružje. Više od jednog časa igre i konstantnih napada bilo je potrebno Čukaričkom da izmori protivnika i natera ga na kapitulaciju. A onda je najbolji strelac Čuke Ognjen Ožegović iskoristio jednu nesmotrenost protivničke odbrane i zatalasao mrežu. Tek što su se gosti oporavili od šoka, na semaforu je već stajalo 2:0. Strelac je bio Đorđe Đurić, koji je i stavio tačku na pobedu. 

Dok je Čukarički u mirnim vodama. za igrače Metalca tek predstoji rovovska bitka za opstanak u poslednja četiri kola plej-ofa za ispadanje. Jer, Metalac je sada na samo dva boda od zone ispadanja i čačanskog Borca, odnosno četiri više od Novog Pazara. Isti broj bodova ima Bačka, dok Rad ima jedan više (18). Biće to bitka do poslednjeg sudijskog zvižduka. 

Superliga, plej-aut - 33. kolo

Subota:

Spartak - Novi Pazar 2:1  (1:0)
/Savković 11, Mudrinski 53/

Bačka - Borac 0:1 (0:0)
/Punoševac 73/

Rad - Radnik 0:2 (0:1)
/Milovanović 16, Stanković 77/

Nedelja:

Čukarički - Metalac 2:0 (0:0)
/Ožegović 67, Đurić 74/

(FOTO: Star Sport)


tagovi

ČukaričkiĐorđe ĐurićMetalacOgnjen OžegovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara