"Učenik i učitelj"
"Učenik i učitelj"

Čuveni Seni želi da bude trener, a učitelj će mu biti - Gvardiola!

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.12.15. | 09:58

Brazilac želi da nastavi bavljenje fudbalom, samo iz druge perspektive

Učenik i učiteljFudbal je izgubio Rožerija Senija na golu, izgubio je njegove pogotke i opasne šuteve, ali je po svemu sudeći dobio Senija kraj aut-linije! Brazilac je objavio da želi da nastavi da se bavi fudbalom, kao trener. On je već dogovorio probni period u Nemačkoj, a za novu ulogu spremaće ga niko drugi do Pep Gvardiola, trener Bajerna iz Minhena.

Senijev plan  je sledeći. Odmoriti se od fudbala, uživati sa porodicom za vreme praznika, a potom otiću u Sjedinjene Američke Države. Tamo će provesti nekoliko meseci, pre nego što na leto ode u Nemačku gde će učiti posao i teoretski, ali i praktično, pošto će imati nekoliko dana na raspolaganju da uči i upija znanje od jednog od najboljih trenera sadašnjice Pepa Gvadridole.

Izabrane vesti

Kontakt sa španskim trenerom napravljen je sredinom ove godine. Dan pre nego što je Sao Paulo eliminisan od Kruzeira u Kopa Libertadores, čuveni golman je planirao i pripremao se za to da postane trener i da svoje učenje započne u Evropi.
"Kada je Osorio došao u Sao Paulo mislio sam da mogu da budem trener. Da sam spreman. Ali kada sam video njegove treninge, shvatio sam koliko je to teško. Neverovatan je", rekao je Seni za brazilski ESPN.

Šta će tek reći za Gvardiolu.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)


tagovi

Rožerio SeniPep GvardiolaNemackameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara