Da se niste usudili...

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.07.18. | 09:07

Bunjodkor i Pahtakor ne bi trebalo da omanu

Kada vodeći timovi neke lige igraju sa mnogo slabijima od sebe, obično su to fiksevi dana i to nije nikakva mudrost. Ipak, ponekad se desi da se previde neke lige u kojima se kriju relativno sigurni dobici, a koje se preskaču zbog lošeg kvaliteta ili neatraktivnosti.

Jedna od njih je i uzbekistanska Superliga. Deluje možda na prvi pogled suludo, ali kada se malo bolje zagledate, i te kako ima rezona. Na primer, Nefči Fargona se bukvalno raspada, o čemu svedoče sedam osvojenih bodova, sedam datih i 22 primljena gola. Nekako mu dođe logično, ovaj tim je i najgori gost u ligi. I dalje je bez trijumfa na strani. I kada se na sve to doda da gostuje jednom od najboljih domaćina u ligi, drugoplasiranom Bunjodkoru, sve sem keca bilo bi ravno prvoklasnoj senzaciji, iako smo "mali milion" puta videli da je u fudbalu sve moguće.

Izabrane vesti

Drugi meč koji bi obavezno trebalo da se nađe na vašim tiketima je okršaj AGMK-a (Olmalik) i Pahtakora. Domaćin nešto bolje stoji od Nefčija, ima 14 bodova na kontu, na desetom je mestu, ali ni ovaj tim nešto preterano ne blista na strani, a i danas gostuje prvoplasiranom Pahtakoru. Umeo je Pahtakor da se oklizne u gostima, ali teško je očekivati da brutalnu formu (bez poraza od početka aprila) prekine protiv slabašnog AGMK-a, s kojim je u prošlosti lagano izlazio na kraj. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 17:00 4221 UZB 1 Bunyodkor - Neftchi ki 1 1,22
Čet 18:00 4222 UZB 1 Olmaliq - Pakhtakor ki 2 1,30
Ukupna kvota1,59

UZBEKISTAN 1 - 14. KOLO: 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Uzbekistan 1Uzbekistan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara