Euzebio Di Frančesko
Euzebio Di Frančesko

Di Frančesko našao posao, radiće za upola manju platu nego u Romi

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.03.19. | 23:40

Bitno mu je da se što pre vrati u sedlo...

Euzebio di Frančesko je sve bliži klupi Fiorentine.

Nekadašnji trener Rome koji je dobio otkaz posle eliminacije iz Lige šampiona od Porta, želi odmah da se vrati u sedlo, već od starta sledeće sezone. Toliko mu je stalo da što pre nađe angažman da se već odrekao naredne godine ugovora sa Vučicom po kojem mu pripada 3.000.000 evra. To će, javljaju italijanski mediji, ubrzati i pregovore oko novog posla.

Izabrane vesti

A oni su, kako se piše na Apeninima, u odmakloj fazi i navodno je sve utanačeno. Ljubičasti će mu plaćati upola manje nego što je imao u Rimu u naredne tri godine (1.500.000 evra), ali i pokušati da mu sačuvaju okosnicu tima kako bi imao s kim da napada velike rezultate. Najvažniji zadatak je zadržati fantastičnog Federika Kjezu koji je već sada u notesima najpoznatijih evropskih klubova.

Takođe, ideja čelnika Fiorentine je da na leto otpočne novi projekat povratka na međunarodnu scenu. Pored Di Frančeska i Mauricio Sari važi za kandidata za novog trenera Viole, ali činjenica da traži 6.000.000 evra po sezoni koliko ima i u Čelsiju čini taj transfer nemogućim.

Foto: Reuters


tagovi

Euzebio di Frančesko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara