Di Frančesko pobesneo: Sat vremena smo igrali amaterski, da sam mogao zamenio bih osam igrača na poluvremenu

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.08.18. | 23:34

Odlični strateg nezadovoljan izdanjem njegovog tima

Trener Rome Euzebio di Frančesko bio je izuzetno besan nakon večerašnje utakmice sa Atalantom na rimskom Olimpiku.

Roma je uspela da stigne prednost rivala od 3:1 i potom umalo dođe i do potpunog preokreta, ali je morala da pruži daleko više na ovom meču, s obzirom da je Đan Pjero Gasperini na teren izveo praktično drugi tim.
"Moramo da čestitamo atalanti, u zadivljujućoj fizičkoj formi, u poređenju sa nama, ali i mnogim drugim timovima. U prvoj polovini su imali mnogo više "goriva u rezervoaru", dok smo mi bili dosta spori. Da sam mogao zamenio bih sedam ili osam igrača na poluvremenu, ali smo uspeli da se vratimo na pravi put. Opet sam bio ljut u poslednjih 10 minuta jer smo prestali da igramo kao tim, dozvolivši Atalanti da stvori dosta šansi i umalo pobedi", rekao je Di Frančesko.

Izabrane vesti

Prilikom izjednačenja rezultata odlični strrateg je potpuno pobesneo, a na snimku se videlo i kako udara rukom o stakleni deo klupe.
"Poludeo sam jer smo izgubili fokus. Tražio sam balans u poslednjih deset minuta jer smo igrali kao amateri sat vremena. Napadali smo sa 11 igrača na 11 odbranbenih, to nije način na koji želimo da igramo", rekao je Di Frančesko.

Foto: Action images


tagovi

Euzebio di Frančesko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara