""
""

Dijegov san je Arsenal! Ili možda Santos?

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.11.13. | 21:22

Brazilac iz Volfsburga otkrio da ga traže dva kluba Premijer lige i najavio da bi karijeru okončao u otadžbini

Posle Nemačke, Italije i Španije, čuveni Brazilac Dijego mogao bi da zaigra i u četvrtoj ligi ''petice'' – Premijeru! Vezista Volfsburga poverio se engleskim medijima da koketira sa dva kluba sa Ostrva , ni manje ni više nego – Arsenalom i Sautemptonom.
''Znam da za mene postoji interesovanje klubova iz Premijer lige. Čuo sam da je Arsenal jedan od njih. London bi bio idealna distanacija, stil Tobdžija u potpunosti odgovara mojim karakteristikama. Razumljivo, rekao bih DA Arsenalu'', priznao je Dijego za San, a onda otkrio da su ga zvali i sa stadiona Svetlosti. ''Mada, to nije ništa konktretno. Sautempton je sjajno organiziovan klub, koji je izbacio velikog talenta poput Adama Lalane. Na vrhuncu sam karijere i igranje u Engleskoj je veoma privlačna opcija, međutim, trenutno sam fokusiran da pomognem Volfsburgu u napadu na Ligu šampiona''.

Dijego je već devet godina u Evropi, gde je sa Portom i Verderom osvajao titule, a sa madridskim Atletikom Ligu Evrope (bio strelac u finalu protiv Bilbaoa), ali ne zaboravlja korene i javno poručuje da mu je želja da karijeru završi u matičnom Santosu.
''Svima je dobro poznata moja ljubav prema Santosu. Imao sam fantastičan odnos sa navijačima, igračima, trenerima, bio poštovan u gradu... Stvarno bih bio srećan kad bi se otvorila mogućnost povratka. Santos će uvek biti moj prvi izbor'', dodao je Dijego.

Izabrane vesti

(FOTO: Guliver/Getty images)


tagovi

ArsenalDijegoEngleskaEvropaNemackaPremijer ligaVolfsburgVolfzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara