Đukić nezadovoljan: Očekivali smo ovako zatvorenu odbranu, mora to bolje

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.07.18. | 21:15

„Presrećan sam zbog trijumfa mojih momaka, izvukli su maksimum“, kaže Mladen Dodić

Crni početak sezone za Partizan i poraz od Radnika u Surdulici doveo je do toga da tim Miroslava Đukića već od prvog kola ima tri boda zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu. Parni valjak je ostao bez goriva na mestu gde je prošle sezone podignut trofej osvajača Kupa Srbije, pošto je Radnik iskoristio jednu od retkih šansi na utakmici i stigao do istorijske pobede.
"Ne mogu da budem zadovoljan jer smo izgubili. U prvom poluvremenu nismo stvorili nijednu šansu, ali smo to u nastavku utakmice ispravili. Imali smo dosta šansi, ali ih nismo realizovali. Moramo da poboljšamo realizaciju ako želimo da pobeđujemo. Očekivali smo i očekivaćemo još ovako zatvorenih odbrana, zato mi moramo da nađemo bolja rešenja u napadu", kaže Miroslav Đukić.

Izabrane vesti

S druge strane Mladen Dodić ne krije zadovoljstvo zbog fantastičnog rezultata. 
"Naravno da sam prezadovoljan. Pre utakmice smo napravili dobar plan. Odradili smo dobar posao u odbrani, a onda i u napadu realizovali šansu koja nam se ukazala. Naravno, Partizan je imao dominaciju, mnogo više šansi, ali mi smo pobedili. Ne znam da li ih (Partizan) je stigao umor, ali ne mogu da umanjujem pobedu mojih igrača", jasan je Dodić.

Dodić je u samom finišu utakmice poslao svog lekara na teren kako bi pomogao napadaču Partizana Ognjenu Ožegoviću, kojeg su ambulantna kola prevezla u bolnicu posle oštrijeg kontakta sa Draganom Žarkovićem.
"Nažalost, imam iskustva, kada dođe do povreda doktori moraju odmah da utrče, jer su nekada sekunde u pitanju"

Foto: Star Sport


tagovi

Miroslav ĐukićMladen Dodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara