"Tijago Silva"
"Tijago Silva"

DM dvaput namestio - TS dvaput pogodio! A šta je tek uradio Marko na Parku prinčeva (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.01.17. | 23:22

Pari Sen Žermen i Bordo u polufinalu Liga kupa Francuske

Tijago SilvaBez iznenađenja u preostala dva susreta četvrtfinala Liga kupa Francuske. Nansiju i Monaku, koji su se na pretposlednju stepenicu do trofeja popeli juče, priodružili su se večeras Pari Sen Žermen i Bordo, sigurnim trijumfima nad Mecom i Genganom.

PSŽ je kao branilac trofeja lako izašao na kraj sa Mecom, tukavši ga 2:0 na Parku prinčeva. Centralna figura susreta bio je kapiten Svetaca Tijago Silva, koji je postigao oba gola. Naravno, glavom.

Izabrane vesti

Brazilac je oba projektila ispalio posle centaršuteva iz levice Anhela di Marije, a trener Unaj Emeri nije štedeo rivala, pa je sa izuzetkom januarskog pojačanja Julijana Drakslera izveo skoro najjači tim. Doduše, bez Moure i Matuidija u prvih 11.

Osim pogodaka Silve, meč će se pamtiti i po savršenim potezima Marka Veratija. Italijanski vezista je nekoliko puta uveseljavao publiku na Parku prinčeva besprekornom kontrolom lopte.

Uživajte...

Upros činjenici da je primio gol već u 11. minutu, Bordo je već do kraja prvog poluvremena stekao prednost protiv Gengana, a u drugom je i povisio, da bi na kraju slavio 3:2. Mladi srpski reprezentativac Milan Gajić sedeo je sve vreme na klupi Žiriondinaca.

LIGA KUP FRANCUSKE, ČETVRTFINALE

Nant - Nansi 0:2
Sošo - Monako 1:1, penalima 3:4
Bordo - Gengan 3:2
PSŽ - Mec 2:0

(FOTO: Action images)


tagovi

Tijago SilvaPari Sen ŽermenMarko VeratiLiga kup FrancuskeLiga 1FrancuskaEvropaBordoAnhel Di Marija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara