""
""

Dmitrović za MOZZART Sport: Povreda je prošlost, a sad idem po mesto u Primeri

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.04.16. | 16:37

"Ukoliko sad dobijemo ulazimo u plej-of, ali nije nam daleka ni druga pozicija koja vodi direktno u Primeru, samo šest poena. Liga je izjednačena i svaki bod je veoma bitan”, naveo je srpski golman

Reprezentativni golman Srbije i čuvar mreže španskog Alkorkona Marko Dmitrović za Mozzart Sport ističe da je povreda kolena koju je zadobio pred reprezentativnu akciju u susretu sa Ovijedom zalečena i da će nastupiti u narednom kolu Segunde.
“Zbog povrede nisam išao sa reprezentacijom, ali sad je sve u redu i počeo sam da treniram, pa ću igrati u subotu. Sastajemo se sa Almerijom koja se najviše pojačala, ali rezultati nisu u skladu sa jačinom tima. Imaju opasnu ekipu, mi moramo da dobijemo ako želimo da se učvrstimo u vrhu tabele”, kaže za naš portal Dmitrović.

Izabrane vesti

Nalazite se odmah ispod crte, ali imate isti broj bodova (48) sa Osasunom i Kordobom?
“Velika je gužva u Segundi, čak deset timova su na samo pet bodova razlike. Dve uzastopne pobede te vode u vrh. Ukoliko sad dobijemo ulazimo u plej-of, ali nije nam daleka ni druga pozicija koja vodi direktno u Primeru, samo šest poena. Liga je izjednačena i svaki bod je veoma bitan”.

Da li je vodeći Alaves glavni kandidat za ulazak u viši rang i ko se još može uključiti u trku?
Trenutno je Alaves na liderskoj poziciji, ali se pet, šest ekipa aktivno bori za sam vrh. Leganjes je drugi, ali su napravili propuste u poslednjih par utakmica i verovatno se tu neće zadržati. Ni mi mnogo ne zaostajemo i uključićemo se u trku, u narednih par kola sve će biti jasnije, a Alkorkon ide od meča do meča”.

Tvoj status je ne promenjen i dalje si na pozajmici u Alkorkonu?
Zadovoljan sam sezonom, imam kontinuitet dobrih odbrana, odgovara mi život i klub u Španiji, ali na leto će biti sve jasnije”.

Da li možemo dobiti par fikseva iz Segunde za naše čitaoce i kladioce?
Pa, Alaves i Tenerife je jedinica, ne smeju kući da gube bodove ukoliko žele da sačuvaju prvo mesto. Liga jeste čudna, ali sve osim keca na Alaves je veliko iznenađenje. Potom Ovijedo i Numansija, teže je za tipovanje, u Ovijedu je bila smena trenera, traže formu, a izgubili su od poslednjeg Atletika. Ja bih probao sa golovima, na više golova. Osasuna i Elče, jedan od zanimljivijih mečeva i tu bih pokušao da igram na golove”.

Šta kažete  za vašu utakmicu?
Ko voli jaku kvotu da odigra neka stavi dvojku, mislim da dobijamo utakmicu”, zaključio je Dmitrović.

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: Action Images)


tagovi

SrbijaŠpanijaSegundaMarko DmitrovićAlkorkon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara